Galaxy S21 FE 2. nesil alınır mı?

O ekran süreleri yanlış. Kız arkadaşım da S22 var 4 Saat'i geçmiyor. Wi-Fi kullanımında üstelik. Bir kızın yapacağı şey maksimum sosyal medya ve fotoğraf. Yetmiyor. Günde 2 kez falan ediyor.

60Hz kullanıyor bu arada. S22'ler de S21FE kadar kötü bataryada.

Bende S22 kullanıyorum. O süreleri alıyorum. Günde en fazla 1 kez takmısımdır.

O zaman ben bir farklı süre alıyorum :D
S22 için çok iyi süreler. İyi bak telefonuna.

1758909916955.png

1758909936479.png

Honor 400 karar verdiğim kadarıyla.
Bunları okuyun ama. Cihazın tüm sorunları yazılımsal ve çözüleceğini düşünüyorum, istiyorum diyelim. A56 alırsanız daha sorunsuz bir deneyim yaşarsınız ancak 45 W olur hızlı şarjınız, ekran çerçevesi kalın, kamera konusunda geri olur. Ancak daha uzun güncelleme (pek hoşuma gitmeyen bir şey, o cihaz 6 güncelleme yüklenirse donmaktan ölür) Samsung deneyimi diyeyim. Şarj aleti falan da almanız gerekiyor yoksa.

Şuan kaliteli bir 100 W adaptör 2K-3K arasında. Telefonun parasından çıkarın işte o parayı. Baya ucuz.

Soracağın soru varsa sorabilirsin. Telefonda bazı sıkıntılar var. Bazı insanlar bildirim sorunu yaşıyor, pil optimize ayarlarından uygulamalar arka planda açık kalsın dersen düzeliyor.

4K60FPS video izlerken YT'de takılıyor nedense.

Video konusunda çok iyi değil. Orta seviye.

Kesinlikle. 2500 çıkarırsan batarya diyip telefon zaten 16K civarına geliyor. Bu fiyata bu kalite bulamazsın. Plastik cihaz ama plastik gibi değil. Birisine demesen asla anlamaz çok kaliteli ve iyi duruyor elde.

Kamera bence çok iyi. Dediğim şeyler problem yaratmıyorsa müthiş cihaz fiyatına göre. Ekranı ise bambaşka... eline alınca işte bu dersin.

Yanında gelen silikon kılıf iyi değil. Yani iş görüyor da yapış yapış ediyor elleri. Telefon gelmeden şunu al istersen. Fiyatına göre iyi.

Son düzenleme:
Bunları okuyun ama. Cihazın tüm sorunları yazılımsal ve çözüleceğini düşünüyorum, istiyorum diyelim. A56 alırsanız daha sorunsuz bir deneyim yaşarsınız ancak 45 W olur hızlı şarjınız, ekran çerçevesi kalın, kamera konusunda geri olur. Ancak daha uzun güncelleme (pek hoşuma gitmeyen bir şey, o cihaz 6 güncelleme yüklenirse donmaktan ölür) Samsung deneyimi diyeyim. Şarj aleti falan da almanız gerekiyor yoksa.

Hocam kısaca önermiyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı