Bu sene mezuna kalınır mı?

Shadownight

Decipat
Arkadaşlar merhaba. Ben 12.sınıf öğrencisiyim bu sene YKS'ye girdim ve netlerim şu resimlerde gördüğünüz gibi sizce bu netlerle üniversiteye gidilmeli mi? Sözelciyim bu arada sayısaldan gram anlamıyorum ama bu sene mezuna kalırsam EA deneyeceğim. Sizce ne yapmalıyım? 1 sene mezuna kalıp öyle mi gitmeliyim? Öneri verirseniz çok mutlu olurum TYT beni bitirdi zaten son aylar Full AYT odaklı gittiğim için TYT eğer yüksek gelseydi 350 puan civarlarındaydım :(

1718207973611.png

1718208029720.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl daha çalış. Sos 1 tarafını ihmal etmeden TYT AYT mat 15-20+ bandına getirirsen. EA iş görür sıralamalar gelir.

Bu sene gitmemem en mantıklısı olacaktır o zaman gitsemde zaman kaybı olur muhtemelen peki sorum şu acaba sayısala tabiri caiz ise 1 sene boyunca hayvan gibi çalışsam olur mu hiç sayısal temelim yok ama 4 işlem yapabiliyorum bir de benim aile sıkıntılı hocam ya mezuna falan bırakmazlarsa işe gir derlerse o sıkıntı çaresizlik zor
:(

Bu sene gitmemem en mantıklısı olacaktır o zaman gitsemde zaman kaybı olur muhtemelen peki sorum şu acaba sayısala tabiri caiz ise 1 sene boyunca hayvan gibi çalışsam olur mu hiç sayısal temelim yok ama 4 işlem yapabiliyorum bir de benim aile sıkıntılı hocam ya mezuna falan bırakmazlarsa işe gir derlerse o sıkıntı çaresizlik zor
:(
Olur zaten ortalama ea öğrencileri çok yüksek mat netlerine çıkmıyor. 15-20 yapıyor. Bunun içinde temel seviye antrenmanlarla mat mert hoca sıfırdan matematik kamp vb başlasan dahi yetişir.

Olur zaten ortalama EA öğrencileri çok yüksek mat netlerine çıkmıyor. 15-20 yapıyor. Bunun içinde antrenmanlarla matdan başlasan dahi yetişir.

Anladım bu sene o zaman gitmeyeceğim peki EA'dan iş bulabilir miyim bölüm bitince herkes sayısala çalışın demekte benim de içimde bir bilgisayar mühendisliği var hocam ne yalan söyleyeyim bu sene mezuna kalıp aslında 0'dan sayısal yaparak ulaşmam mümkün mü sözelde iş yok çünkü EA'da da Hukuk Yönetim Bilişim dışında kayda değer bir meslek yok gibi ama Sayısalda çok iyi bölümler mevcut bu yaz tatili YKS bitirip 9 Ay boyunca AYT kasacağım sanırım kaynak önerirseniz çok mutlu olurum bu arada peki son soru olarak sormak istiyorum 325 puanla sözelde iş imkanı hiç yoktur değil mi ona göre karar vereceğimde şu an kafam karışık mezun psikolojisi nasıl hiç bilmiyorum ve sayısaldan hazırlanacağım dediğim gibi ya da EA hukuk hedefim.

Anladım bu sene o zaman gitmeyeceğim peki EA'dan iş bulabilir miyim bölüm bitince herkes sayısala çalışın demekte benim de içimde bir bilgisayar mühendisliği var hocam ne yalan söyleyeyim bu sene mezuna kalıp aslında 0'dan sayısal yaparak ulaşmam mümkün mü sözelde iş yok çünkü EA'da da Hukuk Yönetim Bilişim dışında kayda değer bir meslek yok gibi ama Sayısalda çok iyi bölümler mevcut bu yaz tatili YKS bitirip 9 Ay boyunca AYT kasacağım sanırım kaynak önerirseniz çok mutlu olurum bu arada peki son soru olarak sormak istiyorum 325 puanla sözelde iş imkanı hiç yoktur değil mi ona göre karar vereceğimde şu an kafam karışık mezun psikolojisi nasıl hiç bilmiyorum ve sayısaldan hazırlanacağım dediğim gibi ya da EA hukuk hedefim.
bu sene girip mezuna kalacak biri olarak söylüyorum, seneye bu seneden daha basit soracaklar ve derece yapması daha zor olacak.
zor sormaları daha iyi, yüksek sıralamalarda yığılma az oluyor fakat %95 2023 gibi kolay yapacaklar.
ben senin yerinde olsam mezuna kalırdım çünkü sırf 1 yıl yakmayayım diye 4 yılını çöpe atma. (ki ben böyle yapacağım)
sayısal yetişir mi demişsin, matematik tarafında iyiysen fen kısmı hayli hayli yetişir. okul derdi olmayacağı için zamanın olacak zaten.
fakat dediğim gibi seneye 2023 gibi çok kolay bir sınav yapacaklar bu yüzden üst sıralamalarda tarihin en büyük yığılmasını bekliyorum ben.
herkese bol şans.

Bu sene girip mezuna kalacak biri olarak söylüyorum, seneye bu seneden daha basit soracaklar ve derece yapması daha zor olacak.
Zor sormaları daha iyi, yüksek sıralamalarda yığılma az oluyor fakat %95 2023 gibi kolay yapacaklar.
Ben senin yerinde olsam mezuna kalırdım çünkü sırf 1 yıl yakmayayım diye 4 yılını çöpe atma. (ki ben böyle yapacağım)
Sayısal yetişir mi demişsin, matematik tarafında iyiysen fen kısmı hayli hayli yetişir. Okul derdi olmayacağı için zamanın olacak zaten.
Fakat dediğim gibi seneye 2023 gibi çok kolay bir sınav yapacaklar bu yüzden üst sıralamalarda tarihin en büyük yığılmasını bekliyorum ben.
Herkese bol şans.

Hocam matta pek temelim yok açıkçası sıfırdan yapabilir miyim orası muamma kalıyor açıkçası ondan korkuyorum hedefim bu arada Elektrik Elektronik Mühendisliği Liseden daha yeni mezun oldum Elektrik Elektronik mezunuyum bu arada ve bölümümü açıkçası sevmiyorum stajdan dolayı ustalarım mobbingi falan öylede aklım bir tereddütte acaba seçeyim mi diye bilmiyorum bu sene bende mezunum 1 yıl boyunca tabiri caiz ise öküz gibi çalışacağım bu yaz TYT matematik ve feni bitireceğim zaten sözelde az da olsa temelim olduğu için Türkçe sosyal basit paragraf alacağım sadece Türkçe için dil bilgisiyle uğraşılmıyor gerçekten diyeceklerim bunlar hocam umarım hakkımızda hayırlısı olur hedefim Bilkent'ya da ODTÜ Boğaziçi bana çok uçuk geliyor açıkçası.

Hedefiniz neydi? Hedefinize göre değişir ve resimdeki sıralamanızı buraya yazabilir misiniz? Gene de erken konuşmak zor. Sıralamanın nasıl geleceğini hiç kimse bilemez. Resimdeki de aşağı yukarı tahmin.

Arkadaşlar merhaba. Ben 12.sınıf öğrencisiyim bu sene YKS'ye girdim ve netlerim şu resimlerde gördüğünüz gibi sizce bu netlerle üniversiteye gidilmeli mi? Sözelciyim bu arada sayısaldan gram anlamıyorum ama bu sene mezuna kalırsam EA deneyeceğim. Sizce ne yapmalıyım? 1 sene mezuna kalıp öyle mi gitmeliyim? Öneri verirseniz çok mutlu olurum TYT beni bitirdi zaten son aylar Full AYT odaklı gittiğim için TYT eğer yüksek gelseydi 350 puan civarlarındaydım :(

Eki Görüntüle 2220715

Eki Görüntüle 2220720

Kesinlikle mezuna kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı