elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.483 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Sizce bu sene süperlik şampiyonu kim? O sene bu sene mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.519 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 Galatasaray.
8 806041 Picopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 330 Çözümler 7 26 Ağustos 2024 #3 Galatasaray toparlarsa Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum ama yok inişli çıkışlı ivme devam ederse bu sene şampiyon Beşiktaş olur.
Galatasaray toparlarsa Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum ama yok inişli çıkışlı ivme devam ederse bu sene şampiyon Beşiktaş olur.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.519 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 806041 dedi: Galatasaray toparlarsa Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum ama yok inişli çıkışlı ivme devam ederse bu sene şampiyon Beşiktaş olur. Genişletmek için tıkla... Galatasaray her sezon başı böyle merak etme.
806041 dedi: Galatasaray toparlarsa Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum ama yok inişli çıkışlı ivme devam ederse bu sene şampiyon Beşiktaş olur. Genişletmek için tıkla... Galatasaray her sezon başı böyle merak etme.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 26 Ağustos 2024 #5 Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında olur. Galatasaray'ın bu sene yarıştan kopacağını düşünüyorum.
Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında olur. Galatasaray'ın bu sene yarıştan kopacağını düşünüyorum.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.409 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #6 Eğer Galatasaray kendine çekidüzen verirse en büyük aday olur. Aksi halde Beşiktaş olur.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #7 Hakemler devreye girmediği sürece Beşiktaş.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.409 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #8 deniz.10 dedi: Hakemler devreye girmediği sürece Beşiktaş. Genişletmek için tıkla... Hangi takıma atıfta bulundunuz? Eğer Galatasaray ile ilgili ise son maçlarda galatasaraya yapılan yanlışları da göz önünde bulundurmuşsunuzdur umarım.
deniz.10 dedi: Hakemler devreye girmediği sürece Beşiktaş. Genişletmek için tıkla... Hangi takıma atıfta bulundunuz? Eğer Galatasaray ile ilgili ise son maçlarda galatasaraya yapılan yanlışları da göz önünde bulundurmuşsunuzdur umarım.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #9 Aytemiz dedi: Hangi takıma atıfta bulundunuz? Eğer Galatasaray ile ilgili ise son maçlarda galatasaraya yapılan yanlışları da göz önünde bulundurmuşsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Hangi son maçlarda hangi yanlışlar? Bu sezon daha hiçbir takımın lehine veya aleyhine hakem hatası olduğunu düşünmüyorum.
Aytemiz dedi: Hangi takıma atıfta bulundunuz? Eğer Galatasaray ile ilgili ise son maçlarda galatasaraya yapılan yanlışları da göz önünde bulundurmuşsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Hangi son maçlarda hangi yanlışlar? Bu sezon daha hiçbir takımın lehine veya aleyhine hakem hatası olduğunu düşünmüyorum.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.621 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #10 Aytemiz dedi: Hangi takıma atıfta bulundunuz? Eğer Galatasaray ile ilgili ise son maçlarda galatasaraya yapılan yanlışları da göz önünde bulundurmuşsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... şu ayardakiler mi?
Aytemiz dedi: Hangi takıma atıfta bulundunuz? Eğer Galatasaray ile ilgili ise son maçlarda galatasaraya yapılan yanlışları da göz önünde bulundurmuşsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... şu ayardakiler mi?