Bu sene Süper Lig şampiyonu kim olur?

Konuşmak için erken ama Beşiktaş iyi başladı diyebiliriz. Yönetim ve teknik ekip arasında iyi bir iletişim var, bu konuda Galatasaray ve Fenerbahçe fazlasıyla yıpranmış gözüküyor. Maliyetli harcamalar yapsalar da transferler şu anda iyi oynuyor. Beşiktaş'ın yarışını sonuna kadar götüreceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe taraftarının sabredip yönetimin de camiadaki havayı iyi yönetmesi gerektiğini düşünüyorum, ellerinde bütün malzemeler mevcut.

Galatasaray'da idari ve mali sorunların çözülüp transferlerin daha dikkatli yapılması lazım. Okan Buruk da bir an önce takımı toplamalı, yoksa GS camiası affetmiyor.

Trabzonspor'da taraftarla teknik ekibin arası karşılıklı küfürlere varacak kadar bozulmuş durumda. Abdullah Avcı berbat bir sezon açılışı yaptı, yönetim ise ortadaki kaosa kulak asmıyor. Yönetim tamamen kulübün mali durumuna odaklanmış durumda, kulübün taşınmazlarını kalıcı gelir kaynağına dönüştürüp borçları kapatmaya uğraşıyor. Herkesin ayrı telden çaldığı camianın şampiyonluk şansı sıfır.

Ligden en erken kopacak olan takım Beşiktaş. Bu formu sonsuza dek sürdüremeyecekleri bariz ortada ve tüm takım Rafa ve Immobile'nin ayağına bakıyor. Bu iki oyuncudan birini çıkartsan Beşiktaş %50 güç kaybeder.

Fenerbahçe'nin en büyük şansı ise final dönemeçlerinde hata yapma ihtimali neredeyse 0 olan bir teknik direktöre sahip olmaları. Ligden kopmayıp işi bitirme noktalarına getirebilirlerse şampiyon olurlar. Geçmişte kaçan şampiyonlukların sebebi son dönemeçte eli ayağına dolanan teknik direktörlere sahip olmalarıydı. Bu kez Mourinho gibi bir markaya sahipler.

Galatasaray'ın ise en büyük şansı Okan Buruk ve Icardi. Fakat Erden Timur'un ayrılığı, yönetimsel sıkıntılar, yapılamamış olan orta saha transferi gibi problemler yüzünden durumlar bayağı karışık. 2015-2016 sezonu gibi bir sezon bekliyorum kendi adımıza ama umarım yanılırım.

Galatasaray'ın ise en büyük şansı Okan Buruk ve Icardi. Fakat Erden Timur'un ayrılığı, yönetimsel sıkıntılar, yapılamamış olan orta saha transferi gibi problemler yüzünden durumlar bayağı karışık. 2015-2016 sezonu gibi bir sezon bekliyorum kendi adımıza ama umarım yanılırım.

Galatasaray'ın bu hâli bile üçüncü olabilmeli bence. Şampiyon takımlarla diğerleri arasındaki makas çok açıldı.

Ligden en erken kopacak olan takım Beşiktaş. Bu formu sonsuza dek sürdüremeyecekleri bariz ortada ve tüm takım Rafa ve Immobile'nin ayağına bakıyor. Bu iki oyuncudan birini çıkartsan Beşiktaş %50 güç kaybeder.

Beşiktaş'ta rakiplerinin aksine büyük bir güven ortamı var, herkes ne yapacağını biliyor gibi görünüyor. Bu yüzden Beşiktaş'tan iyi bir ara transfer dönemi bekliyorum.

Hangi son maçlarda hangi yanlışlar? Bu sezon daha hiçbir takımın lehine veya aleyhine hakem hatası olduğunu düşünmüyorum.

O zaman hakem hatası için konuşmak erken diye düşünüyorum.

Vallahi hocam bu ayardakileri bilmem de geçen sezon 2. olan takımı konuşalım isterseniz. En çok penaltı alan, en çok rakibine kırmızı çıkan takım hangisiydi? Mesela önceki sezon en çok golü iptal edilen takım 17 golle Galatasaray. 2.yle bile aralarında 5 fark var. Gerisini siz düşünün.

Şu anki gidişata bakarsak Beşiktaş olur gibi. Tabi Fenerbahçe'ye karşı yatmazlarsa.

Hangi son maçlarda hangi yanlışlar? Bu sezon daha hiçbir takımın lehine veya aleyhine hakem hatası olduğunu düşünmüyorum.
Daha geçenlerde Galatasaray'ın buz gibi golü "faul" bahanesi ile iptal edilmemiş miydi ya? 🤔

Şu anki gidişata bakarsak Beşiktaş olur gibi. Tabii Fenerbahçe'ye karşı yatmazlarsa.

Daha geçenlerde Galatasaray'ın buz gibi golü "faul" bahanesi ile iptal edilmemiş miydi ya? 🤔

Hocam Galatasaray'ın sizce en kötü transferi neydi bu zamana kadar? İşte buna bu kadar para verilir miydi falan?

Daha konuşmak için çok erken. Ama gözle görülür bir şey var ki, Fenerbahçe bu kafayı bırakmadığı taktirde, yani para harcayıp her şeyi satın alarak başarıyı da elde edebileceği düşüncesinden kurtulmadığı sürece şampiyon olamaz.

Beşiktaş iyi bir yapılanmaya gitti. Trabzonspor her zaman sürprizlerle dolu bir takım.

Gelelim Galatasaray'a. Galatasaray eğer formuna geri dönerse şampiyonluk adayı olur. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray sezona kötü başlar, sonra açılır. Son 2 senedir gördüğümüz de tam olarak bu şekilde.
Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sene de en büyük adaylardan biri. Ama futbol bu. Bir Galatasaray taraftarı olarak bu sene şampiyon olamazsak ta çok koymaz açıkçası.

Avrupa başarısı istiyoruz artık. Süper Lig bizim için çok bir şey ifade etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı