Bu sene Süper Lig şampiyonu kim olur?

Galatasaray olur.

Haklı sebeplerini yukarıda açıkladım. Dediğim gibi pozisyon faul, gol kararı doğru. Bunda düşmanlık gösteren bir şey yok. Bu saçma mantığına göre maç hakemi ve VAR hakemi de Galatasaray düşmanı oluyor. 17/18 şampiyonluğunu Beşiktaş derbisinde Bülent Yıldırım sayesinde kazanan bir camiasınız, 1-3 yerine 1-2 kazandığınız maçtaki iptal kararının doğru olduğu pozisyona bu kadar diretmek de ilginçmiş. Geçen sezon 1-1 biten Pendik maçında içeriden gelen topumuza aut dendi gol iptal oldu, bu kadar konuşmadık.

Fanatik olmayan insan evladı burada ona buna şaibeli şampiyonluk diye saydırıp durmaz, bu bir. İkinci olarak kimseyi aşağıladığım yok, sadece iyi niyetle fanatiklikten kurtulursun temennisinde bulunuyorum. Ha sen bunu aşağılama olarak görüyorsan hayatında sürekli aşağılanmış olacaksın ki bunu da aşağılama olarak algılıyorsun. Ona benim yapabileceğim bir şey yok maalesef, sana hayatta başarılar.

Şaibeli şampiyonluk diye saydırmıyorum, Galatasaray düşmanı konusunu açan ben değilim zaten, bir faul pozisyonunda fikrimi belirttim diye Galatasaray düşmanı oluyorsam fanatik olan ben değil o arkadaştır. “Kapasiteye ulaşırsın” demek bir aşağılamadır, Türkçe dersi verdirtme kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…