Bu Sesi Hangi Enstrüman İle Çalabiliriz?

Sanırsam 1. saniyede başlayan sesi kastediyorsunuz. O aslında bir gitar... Basit bir anlatım yapmak gerekirse, processor ve ses efektleri vs. ile bu tarz ve yüzlerce farklı sesler elde edilebilir.

Sanırsam 1. saniyede başlayan sesi kastediyorsunuz. O aslında bir gitar... Basit bir anlatım yapmak gerekirse, processor ve ses efektleri vs. ile bu tarz ve yüzlerce farklı sesler elde edilebilir.
Aynen 1. saniyeden başlayan sesi demiştim ama normal bir enstrüman ile çalamayız dimi. Tüh keşke çalınsa.

Hayır işte çalınıyor... Kayıt esnasında kullanılan ayni ve benzer ses efektleri ayarı kullanılarak çalınabilir. Enstrumandan kastınız olduğu gibi kullanmaksa maalesef çalamazsınz... Efekt kullanılıyor.

Hayır işte çalınıyor... Kayıt esnasında kullanılan ayni ve benzer ses efektleri ayarı kullanılarak çalınabilir. Enstrumandan kastınız olduğu gibi kullanmaksa maalesef çalamazsınz... Efekt kullanılıyor.
Aynen olduğu gibi demek istemiştim. :) Olmuyorsa canı sağolsun, tabi önce size de çok teşekkür ederim. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı