Ubisoft hesabı çalınmış

Benim hesabım ile ilgili bir gelişme oldu. Eski mail adresini geri getirmişler. Mail adresini güncellemek için link geldi fakat link hata veriyor.

Bu sorun içinde bir mail attın isterseniz adınıza sevindim bir ilereme olması bile çok iyi ben vazgeçtim artık bıraktım açıkçası boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum.

Bu sorun içinde bir mail attın isterseniz adınıza sevindim bir ilereme olması bile çok iyi ben vazgeçtim artık bıraktım açıkçası boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum.
Ubisoft un bir periyodu var galiba birkaç başvurudan sonra robot yerine gerçek kişiler inceleme başlatıyor. Başvurunuzu yapın. Özellikle hesap üzerindeki tüm değişikliklerin kaldırılmasını talep edin

Ubisoft un bir periyodu var galiba birkaç başvurudan sonra robot yerine gerçek kişiler inceleme başlatıyor. Başvurunuzu yapın. Özellikle hesap üzerindeki tüm değişikliklerin kaldırılmasını talep edin
Ben signalconsoya yazdım dönmediler. Hatırlatma maili attım kişisel konularda bilgi veremiyoruz yazdılar. Süreç 8 haftaya kadar sürebilir yazdılar yetmedi karşı tarafın cevap verme zorunluluğu yok yazdılar. Kısaca unutun dediler. Ubisoft'a yazıyorum 4 ekimdeki dönüş mailinden sonra bot dahil hiç dönüş alamadım. Beni engellediler sanırım. Yeni ticket mı açayım eskisine mi yazayım diye kendime sorup ikisini de yapıyorum yok yine aynı. Olumlu veya olumsuz fark etmeksizin tek bir dönüş bile alamadım şu ana kadar.

Arkadaşlar ben hesabımı aldım. Yaklaşık 15 dakika önce Signalconso mail attı talebiniz incelemeye alındı diye ve şimdi Ubisoft her şeyiyle hesabımı bana teslim etti.

@mk3_ugur o mail onaylama kısmı bende de hata verdi süresi doldu diye. Giriş yapma sayfasına gelip şifremi unuttuma bas ve mail adresini gir. Mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderiliyor. Maili onaylamaya gerek kalmıyor. Öyle şifre belirleyip giriş yaptım. @ExarKun sana ayrıca teşekkür ederim signalconsoyu söylediğin için.

Çalan arkadaş 4 tane oyunumu oynamış (Watch dogs 2 ,ac shadows, crew motorfest ve South Park The Fractured but Whole ama online oynayamamış o yüzden banım sanırım yok.

Son düzenleme:
Ben signalconsoya yazdım dönmediler. Hatırlatma maili attım kişisel konularda bilgi veremiyoruz yazdılar. Süreç 8 haftaya kadar sürebilir yazdılar yetmedi karşı tarafın cevap verme zorunluluğu yok yazdılar. Kısaca unutun dediler. Ubisoft'a yazıyorum 4 ekimdeki dönüş mailinden sonra bot dahil hiç dönüş alamadım. Beni engellediler sanırım. Yeni ticket mı açayım eskisine mi yazayım diye kendime sorup ikisini de yapıyorum yok yine aynı. Olumlu veya olumsuz fark etmeksizin tek bir dönüş bile alamadım şu ana kadar.

Arkadaşlar ben hesabımı aldım. Yaklaşık 15 dakika önce Signalconso mail attı talebiniz incelemeye alındı diye ve şimdi Ubisoft her şeyiyle hesabımı bana teslim etti.

@mk3_ugur o mail onaylama kısmı bende de hata verdi süresi doldu diye. Giriş yapma sayfasına gelip şifremi unuttuma bas ve mail adresini gir. Mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderiliyor. Maili onaylamaya gerek kalmıyor. Öyle şifre belirleyip giriş yaptım. @ExarKun sana ayrıca teşekkür ederim signalconsoyu söylediğin için.

Çalan arkadaş 4 tane oyunumu oynamış (Watch dogs 2 ,ac shadows, crew motorfest ve South Park The Fractured but Whole ama online oynayamamış o yüzden banım sanırım yok.
Hayırlı olsun ama bana mail gelmiyor hala

Ben signalconsoya yazdım dönmediler. Hatırlatma maili attım kişisel konularda bilgi veremiyoruz yazdılar. Süreç 8 haftaya kadar sürebilir yazdılar yetmedi karşı tarafın cevap verme zorunluluğu yok yazdılar. Kısaca unutun dediler. Ubisoft'a yazıyorum 4 Ekim'deki dönüş mailinden sonra bot dahil hiç dönüş alamadım. Beni engellediler sanırım. Yeni ticket mı açayım eskisine mi yazayım diye kendime sorup ikisini de yapıyorum yok yine aynı. Olumlu veya olumsuz fark etmeksizin tek bir dönüş bile alamadım şu ana kadar.

Arkadaşlar ben hesabımı aldım. Yaklaşık 15 dakika önce signalconso mail attı talebiniz incelemeye alındı diye ve şimdi Ubisoft her şeyiyle hesabımı bana teslim etti.

Çalan arkadaş 4 tane oyunumu oynamış (Watch Dogs 2, AC Shadows, Crew motorfest ve South Park the fractured but whole ama Online oynayamamış o yüzden banım sanırım yok.

Hayrılı olsun hocam.

Benim hesap kompile ortadan kayboldu hocam onu nasıl yapacağım başka mail adresine transfer etmişler hesabı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    256,3 KB · Görüntüleme: 3
Benim hesap kompile ortadan kayboldu hocam onu nasıl yapacağım başka mail adresine transfer etmişler hesabı.
Kısaca hesabın çalınmış bendeki gibi. Ubisoft anasayfadan xbox, psn, twitch veya facebook ile giriş yapabiliyor musun onu dene (hesabına daha önce bu linkleri entegre ettiysen). Eğer giriş yapabiliyorsan oradan hesap bilgilerine bak ve alabiliyor musun dene. Bende xbox ve facebook vardı ama kaldırmış o yüzden yapamamıştım.

Olmuyorsa desteğe Request for Escalation başlıklı konu aç (ChatGPT'den yardım alabilirsin ben öyle yapmıştım). ChatGPT gereken her şeyi yazmıştı bana onunla konuşup hazırlayabilirsin (hesabın hakkında bilgiler, faturalar, hesabın mail doğrulama vs değiştirildiğine dair mail ss'leri vs). Bunları hem yeni hem de daha önce açtığın biletlerde yazabilirsin. Uzun anlatıyorum farkındayım ama nasıl kısa keseceğim inan bilmiyorum.

Haricen en garanti yol Signalconso'ya başvurman. Önceki konu mesajlarında bahsedilmişti bende onu yaptım. Uzun sürüyor sonuçlanması ama sonuçlandırıyorlar. (30 Eylülde başvurdum bugün incelemeye alındı ve 9 dakika sonra sonuçlandı). Bu konuda net bir şekilde ChatGPT'yi kullan. Fransız bir şirket çünkü ve Fransızca mail atman gerekiyor. Önce Signalconso'yu yapmanı öneririm. Ubisoft'a yazarken buraya başvurduğunu söyleyip başvurduğuna dair mailin ss'ini atarsan ve yazdığım konu başlığını kullanırsan gerçek insan inceliyor konuyu (bende gerçek insan yanıt vermişti 4 ekim'de hatta attığı maili de buraya kopyalamıştım).

Paraya en çok ihtiyacı olan şirket olmasına rağmen saf gelir elde edebilecek konuda (müşteri memnuniyeti) bu kadar ÇÖP olan bir şirket başka yok. Umarım en kısa sürede batar veya daha beyinli birilerine satılırlar.

Ek: Ben ChatGPT'ye bu konu için ilk şu şekilde mesaj yazmışım: "ubisoft hesabım çalındı ve destek hesabımı geri almama yardımcı olmadı. signalconso'ya hesabımı geri alabilmek için talep oluşturmak istiyorum" Sonrasında adım adım her şeyi anlatıyor ve istersen hazırlıyor.

Ben signalconsoya yazdım dönmediler. Hatırlatma maili attım kişisel konularda bilgi veremiyoruz yazdılar. Süreç 8 haftaya kadar sürebilir yazdılar yetmedi karşı tarafın cevap verme zorunluluğu yok yazdılar. Kısaca unutun dediler. Ubisoft'a yazıyorum 4 Ekim'deki dönüş mailinden sonra bot dahil hiç dönüş alamadım. Beni engellediler sanırım. Yeni ticket mı açayım eskisine mi yazayım diye kendime sorup ikisini de yapıyorum yok yine aynı. Olumlu veya olumsuz fark etmeksizin tek bir dönüş bile alamadım şu ana kadar.

Arkadaşlar ben hesabımı aldım. Yaklaşık 15 dakika önce signalconso mail attı talebiniz incelemeye alındı diye ve şimdi Ubisoft her şeyiyle hesabımı bana teslim etti.

Çalan arkadaş 4 tane oyunumu oynamış (Watch Dogs 2, AC Shadows, Crew motorfest ve South Park the fractured but whole ama Online oynayamamış o yüzden banım sanırım yok.

Rica ederim işe yaradığına sevindim. Umarım diğer arkadaşlar da hesaplarını geri alabilirler. Son olarak bundan sonra Ubisoft oyunlarını satın alma niyetiniz olursa iki kere düşüneceğinizi varsayıyorum😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı