Ben signalconsoya yazdım dönmediler. Hatırlatma maili attım kişisel konularda bilgi veremiyoruz yazdılar. Süreç 8 haftaya kadar sürebilir yazdılar yetmedi karşı tarafın cevap verme zorunluluğu yok yazdılar. Kısaca unutun dediler. Ubisoft'a yazıyorum 4 Ekim'deki dönüş mailinden sonra bot dahil hiç dönüş alamadım. Beni engellediler sanırım. Yeni ticket mı açayım eskisine mi yazayım diye kendime sorup ikisini de yapıyorum yok yine aynı. Olumlu veya olumsuz fark etmeksizin tek bir dönüş bile alamadım şu ana kadar.
Arkadaşlar ben hesabımı aldım. Yaklaşık 15 dakika önce signalconso mail attı talebiniz incelemeye alındı diye ve şimdi Ubisoft her şeyiyle hesabımı bana teslim etti.
@mk3_ugur o mail onaylama kısmı bende de hata verdi süresi doldu diye. Giriş yapma sayfasına gelip şifremi unuttuma bas ve mail adresini gir. Mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderiliyor. Maili onaylamaya gerek kalmıyor. Öyle şifre belirleyip giriş yaptım.
@ExarKun sana ayrıca teşekkür ederim signalconsoyu söylediğin için.
Çalan arkadaş 4 tane oyunumu oynamış (Watch Dogs 2, AC Shadows, Crew motorfest ve South Park the fractured but whole ama Online oynayamamış o yüzden banım sanırım yok.