Çözüldü Bu simge hangi programa ait?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sparklas

Femtopat
Merhaba, bilgisayarımda arada sırada bir program açılıp kapanıyor ama bu olay çok hızlı gerçekleştiği için bir türlü programın simgesini göremiyordum. Bugün telefonla videoya kaydedip o anı yakaladım ama o programın ne olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bahsettiğim program aşağıdaki turuncu gri renkte olan.

Dosya Ekleri

• 123.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 142
Çözüm
Logo bu değil mi? Eğer bu ise yukarıda da dediğim gibi Logitech Unifying Software bu.

SBright'a benzettim ama emin değilim...

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    37,1 KB · Görüntüleme: 104
Daha net olsaydı kesin bulurdum.
Koronayı andırıyor biraz .

Logitech marka kullanıyormusun klavye mouse herhangi bir şey kulaklık ?
Kullanıyorsan Logitech Unifying Software dır büyük ihtimalle.

Daha net olsaydı kesin bulurdum.
Koronayı andırıyor biraz .

Haha maalesef telefonla çektim.

Logitech marka kullanıyor musun klavye mouse herhangi bir şey kulaklık?
Kullanıyorsan Logitech unifying software dır büyük ihtimalle.

Evet Logitech MX keys kullanıyorum.

Logo bu değil mi? Eğer bu ise yukarıda da dediğim gibi Logitech unifying software bu.

Eki Görüntüle 689646

Evet buna çok benziyor hatta bu sanırım. Bu logoyu teyit etmek için bilgisayarımda bulmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet buna çok benziyor hatta bu sanırım. Bu logoyu teyit etmek için bilgisayarımda bulmanın bir yolu var mı?
Arama yerine yazdığınızda çıkması gerek. Sistem tepsisinde de olabilir. Çok eskiden Logitech Unifying Software kullanmıştım, şu an hatırlamıyorum.

Arama yerine yazdığınızda çıkması gerek. Sistem tepsisinde de olabilir. Çok eskiden Logitech Unifying Software kullanmıştım, şu an hatırlamıyorum.
Çok teşekkür ederim. Bilgisayarda bulamadım ama sen dedikten sonra farkettim ki klavye USB'sinin üstünde o logo var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…