Bu sistem uyumlu mu?

aykutvrl

Megapat
Yer
Ağrı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, daha önce bir konu açmıştım, orada kasa ve monitör önerilmişti. Alacakken modart F/P PC çıkacak denildi. Bekledim alamadım. 5 dakikada tüketilmişti. Daha önce almaya çalıştığım sistemde tükenmişti. Böyle bir sistem almayı düşünüyorum ve kasayı kendimce özelleştirdim. Fakat kasa kısmında ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

1674899745067.png

Sağ kısımda bulunan kasayı seçtim. Acaba Vento kasa mı daha iyi.
Almayı düşündüğüm sistem:

1674899834346.png

1674899859625.png

Değiştirmem veya eklemem gereken parçalar hakkında önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, daha önce bir konu açmıştım, orada kasa ve monitör önerilmişti. Alacakken modart F/P PC çıkacak denildi. Bekledim alamadım. 5 dakikada tüketilmişti. Daha önce almaya çalıştığım sistemde tükenmişti. Böyle bir sistem almayı düşünüyorum ve kasayı kendimce özelleştirdim. Fakat kasa kısmında ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 1647974

Eki Görüntüle 1647975

Eki Görüntüle 1647977

Değiştirmem veya eklemem gereken parçalar hakkında önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Parçalarınız uyumlu. Güç kaynaı da yeterli olur.

Eki Görüntüle 1647974

Eki Görüntüle 1647975

Eki Görüntüle 1647977

Sistemde değiştirmeniz gereken parça yok,kasa olarak 220T güzeldir.
Bütçe artarsa o monitör yerine bu daha iyi olur :
Monitör 165 Hz,linkte 144 gözüküyor.

Çok teşekkür ederim. Monitörü çıkarttım, 13500 TL'ye denk geliyor. Acaba 2k bir monitör alıp oyunları öyle mi oynamalıyım. Ekran kartı ve işlemci 2k'da sorun yaratır mı acaba ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı