Bu Sisteme Kaç Watt PSU yeter ?

Hydrogen

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2013
Mesajlar
81
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba arkadaşlar psu son zamanlarda bir ses çıkarmaya başladı yaklaşık 2 yıl oldu bu psu alalı.Yeni bir psu almayı düşünüyorum ama almışken iyisi olsun diye bir sorayım dedim aşağıdaki özelliklere sahip bir bilgisayara kaç watt yeter ?

Intel Core 2 Quad Q8200 CPU
4 GB DDR2 Kingston Bellek
320 GB HDD
1 GB 128 bit hd4650 ATI GPU


NOT : şimdiki 300 watt , ve daha sonra ekran kartı da alabilirim onuda göz önünde bulundurursanız sevinirim.Teşekkürler.
 
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.fby00 hesapladım kardeşim taş çatlasa 300 watt geliyor fakat ileri doğru yeni bir ekran kartı alabilirim.Bunun için arkadaşların dediği gibi daha yüksek bir psu almayı düşünüyorum.
 
Ses konusunda çok sıkıntı çekiyorum hele de ekran kartından.Son zamanlarda ona da bir şeyler olmaya başladı.Video açtığımda fan normalden fazla ses çıkarıyor rahatsız olacak derecede.Bu yüzden sessiz bir ekran kartı düşünüyorum ayrıca.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı