Bu Sitenin Sahipleri UYUYOR !!!

• Konuyu başlatan Ahmett
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.900
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

Ahmett

Ziyaretçi
TheGamer12 Technopat üyesinin açmış olduğu " General Mobile Discovery Elite İyi Midir? " adlı konuya sadece kişisel görüşlerimi paylaştım diye ve herhangi bir yazım hatası yapmadan Egemen isimli YÖNETİCİ artık General Mobile ile bir sıkıntısı mı var orayı bilemiyorum. Bana "
Kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyin ve yeterli araştırma yapmadan mesaj atmayın.
Bu hatadan dolayı Technopat Sosyal'e 1 gün boyunca katılamayacaksınız.

diye bir mesaj geldi ve olay şu tam 1 hafta Technopat Sosyal'e erişimim kısıtlandı. İşin garip tarafı konuyu açan TheGamer12 isimli üye konuda kişisel görüşlerimizi sormuş olması dikkat çekiyor.
NEREDE BU YETKİLİLER ÖNÜNE GELEN YÖNETİCİ OLUP ENGELLEME GETİRİYOR. SİTE ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR. @Recep Baltaş'ı etiketliyorsun ilgilenmiyor. Çok yazık.

Sen etiketlediğinde Recep Baltaş buraya mı koşacak hemen? Adamın neredeyse her gün bildirimleri 999+ be kardeşim, az insaf ya! Adam bildirimlere bakmıyor, bakamıyor. Artık şu insanların halinden anlayın. Sadece Recep Baltaş değil, diğer moderatörler de ilgilenebilir.

Olaya gelince, General Mobile ve ürünleri hakkında "olumlu" yorum yapmak mantıksız, sen nasıl yorum yaptın bilemem. "General Mobile al." yorumu yapanlar zaten anında ceza alır, çünkü yanlış bilgilendirme ve tavsiye durumuna girer.

Not: O üyenin bir tane konusu var, o da "A10-7700K iyi midir?" diye açılmış.
Ayrıca, arama yaptım fakat öyle bir konu başlığı, mesaj dahi yok. Son girdiği zaman ise "Perşembe 12:37".

cats.jpg

General Mobile Discovery Elite İyi Midir? | Technopat Sosyal işte konu.
@Silinen üye haklısın kimse benim kadar Recep Baltaş'a hak veremeye bilir. Neden diyeceksin. Makro Müfettiş - YouTube bak bu kanal benim ve hemen hemen 3000 abonemiz olmasına rağmen (yani o kadar fazla değil zira 450,000 abonesi olanlarda var) facebook ve youtube üzerinden gelen mesajlara cevap yazmaktan sıkıldım ama beni seven insanlar var onlar için katlanıyorum. (skype'de ki çağrılar, mesajlar vs. dahil olmak üzere) Burada ki tepkim yöneticilerini takip etmemesi onlarla ilgili sıkıntı çeken bir çok üye mevcut. General Mobile içinde fiyatına göre idare eden bir telefon olduğunu söyledim zira telefon T40 kadar kötü değil T40'ı övsek adam alsa ertesi gün donsa bana küfretse yöneticinin umurunda olmaz. Ayrıca sitede binlerce yanlış bilgi aktaran var onlar neden 1 gün cezalı diyerek 1 hafta ceza almıyorlar. İkinci çelişkide bu zaten adam bana 1 gün dedi 1 hafta ERİŞEMEDİM. Açıklayın.

Recep Baltaşı etiketlediğinde illa gelip sana mı bakıcak? Adama bir sürü bildirim geliyor artık bakıyor bakmaya çalıştığı kadar ayrıca, konuların %90 ına moderatörler ilgileniyor.

Kusura bakmayın da, cezayı haketmişsiniz. :) Ben öyle bir telefonun övülmesine izin vermem, verdirmem de. Ceza konusunda herhangi bir aksaklık yaşanabiliyor.

Recep Baltaş'ın 1400 bildirimi vardı bir hafta önce. Açılan her 3 konudan 1'inde (çoğu gereksiz sorular) Recep Baltaş etiketleniyor. Hangisine baksın ? 3000 kişilik Youtube kanalıyla mı kıyaslıyorsun burayı ? Sabahın altısı olmuş bırak da uyuyalım. 5'te yattı yöneticiler haberin var mı ? Her şeyden haberi oluyor tüm yöneticilerin merak etme.

Piyasada bunca telefon varken neden General Mobile Discovery ? Niye Moto G almıyor adam. Android L gelecek. Discovery için çıkmak bilmeyen beta güncellemelerle uğraşıyor insanlar. Gelse ne olacak ? Çok mu iyi olacak ? Kullanılan kanserojen madde ne olacak ? Bir de LG G2 gibi bir telefon varken Discovery Elite önerenler var ya, onlar için şu söz söylenebilir : "İnsan gerçekten hayret ediyor." Çok beğendiyseniz sarılıp uyuyabilirsiniz ancak piyasadaki en iyi fiyat en iyi performans dersen ceza alırsın. Ayrıca yanlış tavsiyede bulunan herkes ceza alıyor merak etme. Bu konuda ceza alanların klasik tepkisidir bu. "Tek yanlış bilgilendirme yapan ben miyim, forumda binlerce yanlış bilgilendirme var ?" Komik değil mi bu dediğin ? "Trafik kurallarına uymayan binlerce kişi var ben niye suçlu oluyorum?" demeye benziyor bu. Yöneticilerin çalışma sistemini bilip bilmeden uzaktan yorum yapma.

Bütün bunlardan sonra gelip yöneticiler hakkında yorum yapamazsın. Hele hesap sorar gibi yorum yapamazsın. Yöneticiler her şeyin farkında merak etme sen. Bir Youtube kanalını örnek göstererek "Ben kanalımda her soruya yetişiyorum. Recep Baltaş konularla ilgilenmiyor." diyerek haddini aşan yorumlarda bulunma.

Önüne gelen yönetici olmuyor ayrıca. Yıllardır yöneticilik yapıyorum bu sitede. Kullandığın her cümle tamamen palavra. Üyelik tarihime bak bir istersen. Önüne gelen miyim sence ? Sitede bulunmak istemiyorsan istekte bulunursun hesabını sileriz. Burada kalacaksan da kurallara uyacaksın. Kimseye taviz veremeyiz kusura bakma. GM'ye bir kastım yok ama sizin GM ile bir anlaşmanız var mı bilemem.

"Ayrıca sitede binlerce yanlış bilgi aktaran var onlar neden 1 gün cezalı diyerek 1 hafta ceza almıyorlar?"
Sen bu soruyu sorarak zaten baştan hata yapıyorsun. Sen gördüğün halde rapor etmiyorsan bunun içinde seninde katkın var ve bunları bildirmediğin için bu sözü kurmaya da hakkın bulunmuyor. Yönetimde sorun aramayın boşuna, ilk önce kendinizi chech up yapın sonra yanlış durum varsa bildirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı