A
Ahmett
Ziyaretçi
TheGamer12 Technopat üyesinin açmış olduğu " General Mobile Discovery Elite İyi Midir? " adlı konuya sadece kişisel görüşlerimi paylaştım diye ve herhangi bir yazım hatası yapmadan Egemen isimli YÖNETİCİ artık General Mobile ile bir sıkıntısı mı var orayı bilemiyorum. Bana "
Kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyin ve yeterli araştırma yapmadan mesaj atmayın.
Bu hatadan dolayı Technopat Sosyal'e 1 gün boyunca katılamayacaksınız.
diye bir mesaj geldi ve olay şu tam 1 hafta Technopat Sosyal'e erişimim kısıtlandı. İşin garip tarafı konuyu açan TheGamer12 isimli üye konuda kişisel görüşlerimizi sormuş olması dikkat çekiyor.
NEREDE BU YETKİLİLER ÖNÜNE GELEN YÖNETİCİ OLUP ENGELLEME GETİRİYOR. SİTE ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR. @Recep Baltaş'ı etiketliyorsun ilgilenmiyor. Çok yazık.
Kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyin ve yeterli araştırma yapmadan mesaj atmayın.
Bu hatadan dolayı Technopat Sosyal'e 1 gün boyunca katılamayacaksınız.
diye bir mesaj geldi ve olay şu tam 1 hafta Technopat Sosyal'e erişimim kısıtlandı. İşin garip tarafı konuyu açan TheGamer12 isimli üye konuda kişisel görüşlerimizi sormuş olması dikkat çekiyor.
NEREDE BU YETKİLİLER ÖNÜNE GELEN YÖNETİCİ OLUP ENGELLEME GETİRİYOR. SİTE ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR. @Recep Baltaş'ı etiketliyorsun ilgilenmiyor. Çok yazık.