"Bu siteye ulaşılamıyor" hatası

keremartn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum. Sadece kendi sistemimde bu hatayı alıyorum. Başka PC'lerde sorun olmuyor. Bir sürü dersim vb. işlerim var yardım lazım.

Bazı sitelerde "bu siteye ulaşılamıyor" hatası alıyorum. Örneğin; EBA, Epic Games, riotgames, bazı forumlar, Gmail, yandexmail ve daha fazlası... + Olarak da internet ile yapılan güncelleştirmelerde internet bağlantınız yok hatası alıyorum. Mesela driverpacksolution indiriyorum ama internet bağlantınız yok hatası alıyorum ama internetim var aslında. Daha geçen gün formatladım bu hata yüzünden. 2 gün sonra yine aynı hata ile karşılaştım. Opera, Chrome, Explorer, Mozilla gibi her tarayıcıyı denedim. YouTube'da araştırdım ama maalesef bir çözüm bulamadım. Modem ile ilgili bir problem yok. Çünkü diğer bilgisayarımda her şeye giriyor bir hata yok. Sadece kendi kişisel bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum. Maalesef bu sorun beni çok kısıtlıyor, işlerim derslerim hiçbir şey yapamıyorum :/ bilen varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Teşekkür ederim :)

Bazı sitelerde "bu siteye ulaşılamıyor" hatası alıyorum. Örneğin; EBA, Epic Games, riotgames, bazı forumlar, Gmail, yandexmail ve daha fazlası... + Olarak da internet ile yapılan güncelleştirmelerde internet bağlantınız yok hatası alıyorum. Mesela driverpacksolution indiriyorum ama internet bağlantınız yok hatası alıyorum ama internetim var aslında. Daha geçen gün formatladım bu hata yüzünden. 2 gün sonra yine aynı hata ile karşılaştım. Opera, Chrome, Explorer, Mozilla gibi her tarayıcıyı denedim. YouTube'da araştırdım ama maalesef bir çözüm bulamadım. Modem ile ilgili bir problem yok. Çünkü diğer bilgisayarımda her şeye giriyor bir hata yok. Sadece kendi kişisel bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum. Maalesef bu sorun beni çok kısıtlıyor, işlerim derslerim hiçbir şey yapamıyorum. bilen varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı