Bu tarz videolar için hangi programı kullanmalıyım?

qiyanax1

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aşağıda paylaştığım linkteki gibi videolar yapmak istiyorum. Daha önce SVP kullandım. Bu tür videoları yapanlar genellikle Sony Vegas Pro ve After Effects kullanıyor. Ama hangisini kullanacağıma karar veremedim. Ae gerçekten zor bir program. Aşağıda attığım video After Effects ile yapılmış. Aynısı Sony Vegas ile de yapılabilir mi?

Video Linki

Bu tür videoların çoğu genelde Adobe Premiere Pro CC üzerinden yapılır aralar farklı geçiş efektleri kullanılır. Bu geçiş efektleri programın içinden gelinmez daha sonra eklenir. İnternet üzerinden ücretsiz sunulan çok fazla geçiş efekti var onlara bakabilirsin.

Çok karmaşık bir efekt göremedim. Bol efekt var ama hiçbiri ille bir programı kullanmanı gerektirmiyor. Herhangi bir video editöründe yapılabilecek bir şeye benziyor. Sony vegas ile yapabilirsin aynısını.

Bu tür videoların çoğu genelde Adobe Premiere Pro CC üzerinden yapılır aralar farklı geçiş efektleri kullanılır. Bu geçiş efektleri programın içinden gelinmez daha sonra eklenir. İnternet üzerinden ücretsiz sunulan çok fazla geçiş efekti var onlara bakabilirsin.
Onları biliyorum zaten içinde olmadığını, sorum bu videodaki After Effects ile yapılanların hepsi Sony Vegas ile yapılabilir mi? Ayrıca yanlışınız var gibi instagramda çok bu tarz video paylaşan sayfaları takip ediyorum neredeyse hepsi AE ve SVP kullanıyor Premiere Pro kullanana rastlamadım.

Onları biliyorum zaten içinde olmadığını, sorum bu videodaki After Effects ile yapılanların hepsi Sony Vegas ile yapılabilir mi? Ayrıca yanlışınız var gibi Instagram'da çok bu tarz video paylaşan sayfaları takip ediyorum neredeyse hepsi ae ve SVP kullanıyor Premiere Pro kullanana rastlamadım.

After Effects ile yapılabilir ama çok zahmetli olur bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı