Bu ülkede artık yaşamak istemiyorum

İnsan Türküm dediğinde gururlanması gerekiyor ama maalesef Türküm demeye bile utanıyorum yabancılara.

Bir insan kendi milletinden kendi atalarından gurur duyar ama şu anda gurur duyabileceğim atalarımın başarıları var maalesef.

Bunu yazdığım için linç yiyebilirim fakat genede yazmaya değer.

Kadınlara verilen değer erkeklere verilseydi Türkiye bu halde olmazdı.

İnsan Türküm dediğinde gururlanması gerekiyor ama maalesef Türküm demeye bile utanıyorum yabancılara.

Bir insan kendi milletinden kendi atalarından gurur duyar ama şu anda gurur duyabileceğim atalarımın başarıları var maalesef.
Yemin ediyorum bende. Almanya'ya gitmiştim uzun zaman önce. Orada İngilizce konuşarak iletişim kuruyordum tabii. Biriyle konuşurken nerelisin diyince "Türk'üm." deyince resmen yerin dibine girdim. (Almanlar Türkleri sevmiyorlar,ön yargılı yaklaşırlar. Ondan yerin dibine girdim dedim.) Vatansever (?) arkadaşlar alınmasınlar.

Her ülkenin kendisine ait derdi var. Bu ülkede yaşamak istemiyorsanız bile başka ülkeye gitseniz bile huzursuzluklar olur. Pek fark değişmeyecek, yaşamak istemiyorsanız yaşıyormuş havasında olun. Zaten her zaman yaşıyor havasındasınız ama fark edemiyorsunuz.

Yemin ediyorum bende. Almanya'ya gitmiştim uzun zaman önce. Orada İngilizce konuşarak iletişim kuruyordum tabii. Biriyle konuşurken nerelisin diyince "Türk'üm." deyince resmen yerin dibine girdim. (Almanlar Türkleri sevmiyorlar,ön yargılı yaklaşırlar. Ondan yerin dibine girdim dedim.) Vatansever (?) arkadaşlar alınmasınlar.
Kalsaydın güzel kardeşim gitmişken orada? Ne güzel işte. Alman vatandaşı olurdun yerin dibine girmezdin.

Bunu yazdığım için linç yiyebilirim fakat yine de yazmaya değer.

Kadınlara verilen değer erkeklere verilseydi Türkiye bu halde olmazdı.
Onu geçtim de insanımıza kendi içimizde değer versek güzel olacak.

Maalesef 2016-2017 ve 2018 verileri 2020 olsa Türkiye herhalde %10'a yaklaşmış bir vaziyette olurdu.
Araştırmıştım ama belgeyi silmişim...
Dünya da kadınların tehlikeli olduğu ülke sıralaması vardı.
Türkiye 13'üncü sırada yer alırken Japonya ise 31'inci sıradaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı