Çözüm "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası kesin çözümü:​

Başlat'ı seçin ve CMD yazın.
  1. Komut İstemi'ni sağ tıklatın; tıklayın, sonra Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
  2. İstenirse, bilgisayara yönetici hakları veren bir kullanıcı adı ve parola girin.
  3. sc config trustedinstaller start= auto yazın; ardından Enter tuşuna basın. Bir BAŞARILI mesajı almalısınız.
  4. Ardından, net start trustedinstaller yazın; ardından Enter tuşuna basın. Hizmetin başlatıldığını belirten bir ileti almanız gerekir.
  5. sfc /scannow komutunu deneyin.
Bu yardımcı olduysa veya olmadıysa yorumunuzda bildirin.

"bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası kesin çözümü:​

1. Komut Istemi'ni sağ tıklatın; tıklayın, sonra yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
  2. İstenirse, bilgisayara yönetici hakları veren bir kullanıcı adı ve parola girin.
  3. Sc Config trustedinstaller start= Auto yazın; ardından enter tuşuna basın. Bir başarılı mesajı almalısınız.
  4. Ardından, net start trustedinstaller yazın; ardından enter tuşuna basın. Hizmetin başlatıldığını belirten bir ileti almanız gerekir.
  5. SFC /scannow komutunu deneyin.

Düzelmedi sorun.

Denedim ama düzelmedi maalesef overwolf yazılımını kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum.

Bendeki sorunu çözdüm indirme yazılımından kaynaklıymış idm tarzı bir yazılım kullanıyorum o yapıyormuş normal indirdim programı düzeldi.

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası kesin çözümü:​

1. Komut İstemi'ni sağ tıklatın; tıklayın, sonra Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
  3. sc config trustedinstaller start= auto yazın; ardından Enter tuşuna basın. Bir BAŞARILI mesajı almalısınız.
  4. Ardından, net start trustedinstaller yazın; ardından Enter tuşuna basın. Hizmetin başlatıldığını belirten bir ileti almanız gerekir.
  5. sfc /scannow komutunu deneyin.
OneDriveSetup indirdim, tüm sürümleri (x64 x86) denedim ama gene de aynı hatayı veriyor. CMD yi yönetici olarak çalıştırıp adımları yaptım, düzelmedi. Başka ne yapabilirim acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı