"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası

B4RAN

Hectopat
Daha fazla  
Valorant hesabım çalındı, geri aldım ve kontrol için oyunu indirdim. Ancak, 'bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor' hatası aldım. Pek umursamadım, ancak ESET'i tamamen kaldırmak için sitesinden kaldırma için indirdim ve açmaya çalıştığımda yine aynı hata çıktı. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Kulladnığın OS nedir? Nereden edindin? Sürücü bulucu, korsan yazılımlar ya da optimizasyon vb. araçlar kullandın mı?

2 şey var.
1) 2-3 ay önce laptopum yere düştü bozuldu. Ekran ara sıra açılmıyor. Tamirciye götürdüm. BIOS yazılımı bozulmuş ve düzeltti.

2) Birkaç hafta önce virüs girdi Kaspersky ile hallettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın ara sıra açılmaması BIOS bozulmasıyla ilgili değil ve laptop düşmesiyle BIOS bozulmaz. Sen anakartı ve BIOS sürümünü'de bir belirt bakalım.

Nasıl bakabilirim? Laptoptan pek bilgim yok.

Ekranın ara sıra açılmaması BIOS bozulmasıyla ilgili değil ve laptop düşmesiyle BIOS bozulmaz. Sen anakartı ve BIOS sürümünü'de bir belirt bakalım.

BIOS fotoğraf paylaştım.
Anakart yapamadım. CPU-Z ile yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• 9A182694-9539-4654-81BE-4B3CC5679567.jpeg
    9A182694-9539-4654-81BE-4B3CC5679567.jpeg
    134,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
BIOS'un güncel değil. Onu bir Update et. Sonrada nasıl bir OS vs. işlem yaptığını bilmiyoruz bilgisayarcının. Buradan Win 11 indir ve temiz kurulum yap. Sonrada Windows update ile sürücüleri vs. yükle. Başkada' bir şey yükleme ve sistemi test edip gelişmeleri bildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı