Çözüldü Bu Uygulama Güvenliğiniz için engellendi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emregunel0

Hectopat
Bir programı kurmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum.

.

Çözüm
Bir programı kurmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum.

.Eki Görüntüle 1288606
Merhabalar dostum. Çözümü çok basit. Öncelikle görev yöneticisini açıp diğer ayrıntılar diyorsun daha sonra sol üstten dosya kısmına tıklayıp yeni görev çalıştıra tıklıyorsun ve göz at diyerek uygulamanı bulup aç diyorsun aşağıdaki tik kısmını işaretlemeyi unutma ve tamam diyerek çıkabilirsin
Hayır crack olabilecek bir program değil ücretsiz zaten.
Eğer güvenilir bir hesap ise arama kısmına "Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir" yazın. Ve bu ayarı değiştirin.
O özelliği kapattım ancak fayda etmedi bilgisayarı yeniden başlatmam gerekli mi?

Merhabalar dostum. Çözümü çok basit. Öncelikle görev yöneticisini açıp diğer ayrıntılar diyorsun daha sonra sol üstten dosya kısmına tıklayıp yeni görev çalıştıra tıklıyorsun ve göz at diyerek uygulamanı bulup aç diyorsun aşağıdaki tik kısmını işaretlemeyi unutma ve tamam diyerek çıkabilirsin

Pencerenin tamamını paylaşabilir misiniz? Ayrıca merak ettim, ne indirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…