Bu vakitten Sonra GM Discovery Alınır mı ?

Battleship353

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir / Karşıyaka
Daha fazla  
Meslek
Şu an Öğrenciyim ama Yazılım Mühendisi
800 TL bütçem bulunmakta. İlk Lumia 720'ye baktım ama beklentilerimi karşılayamıyor. GM Discovery gözüme iyi gözüktü ama Wi-Fii sorunsalı, servis Hizmetleri, olumsuz kullanıcı yorumları kafamı karıştırdı. Acaba bu vakitten sonra GM discovery alınır mı ? Bütçeye göre farklı alterneftiler ( Dark Evo, Piranha gibi markalar dışında ) var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Moto G'ye nedensiz şekilde kanım hiç ısınmadı. Karne indiriminde fiyatlar düşerse S3'e yönelebilirim.

Kendim kullanıyorum Discovery şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
2.kattan telefonu düşürdüm çizik bile yoktu. Ayrıca WiFii de ne sorunu varmış ?

2 oda öteden çekmeme sorunu olduğunu Teknoseyir incelemesinde ve kullanıcı yorumlarında görmüştüm. Ben Modem'den en az 3 oda geride telefonla oynuyorum. Kafamı karıştırdı bu durum.
Kendim kullanıyorum Discovery şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
2. kattan telefonu düşürdüm çizik bile yoktu. Ayrıca WiFii de ne sorunu varmış ?

General Mobile Discovery bu aralar baya popüler herkes ona yönelmeye başladı fiyat performans bakımından telefon gerçekten çok iyi bence Moto G hakkında fazla bi bilgim yok onun için yorum yapamıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı