Bu vakitten sonra YKS çalışmaya başlanır mı?

Temelim neredeyse yok.
Anladım eğer gerçektende birşeyler başarmak istiyorsana sana bir mezun tavsiyesi

hiçbirşey için geç değil belki ilk 30k ya giremessin ama azimli istikrarlı ve en önemlisi programlı ve displinli ne yaptığını bilerek çalışırsan emin ol 100k nın içine sayısal adına konuşuyorum rahat girersin hatta belki 50k bu tamamen sana bağlı

sana bir tavsiye vereyim şuan masanın başına geç ve tyt konularını bitirmek iöin izleyeceğin youtube hocalarını seç ve not al ardından yusuf mert arslan kanalından tyt kaynak önerilerini izle ve her detsten kendine kafana yatan ve seviyene uygun başlangıç kaynağı seç ve son bitiriş kaynağı seç not al

ve yarından itibaren bir kaç program nasıl yapılır videosu izle ve oradan biraz örenek al ve kendine bir program yap ve buna uy

şubat sonuna kadar tyt yi hallet ve ayt ye geç bu süreçtede aynı tyt gibi ilerle tabi tyt konularını unutma ve soru çözmeyi aksatma

umarım sana biraz faydalı olabilmişimidir

Unutma!

BAŞARININ BEDELİNİ BİR DÖNEM İÇİN ÖDEMEYENLER

BAŞARAMAMANIN BEDELİNİ BİR ÖMÜR BOYU ÖDERLER

Sana şimdiden başarılar aklına takılan bir şey olursa ban özelden ulaşabilirsin.

Anladım eğer gerçektende bir şeyler başarmak istiyorsana sana bir mezun tavsiyesi.

Hiçbir şey için geç değil belki ilk 30k ya giremessin ama azimli istikrarlı ve en önemlisi programlı ve displinli ne yaptığını bilerek çalışırsan emin ol 100knın içine sayısal adına konuşuyorum rahat girersin hatta belki 50k bu tamamen sana bağlı.

Sana bir tavsiye vereyim şu an masanın başına geç ve TYT konularını bitirmek iöin izleyeceğin YouTube hocalarını seç ve not al ardından Yusuf mert arslan kanalından TYT kaynak önerilerini izle ve her detsten kendine kafana yatan ve seviyene uygun başlangıç kaynağı seç ve son bitiriş kaynağı seç not al.

Ve yarından itibaren birkaç program nasıl yapılır videosu izle ve oradan biraz örenek al ve kendine bir program yap ve buna uy.

Şubat sonuna kadar TYT'yi hallet ve AYT'ye geç bu süreçtede aynı TYT gibi ilerle tabii TYT konularını unutma ve soru çözmeyi aksatma.

Umarım sana biraz faydalı olabilmişi midir?

Unutma!

Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler.

Başaramamanın bedelini bir ömür boyu öderler.

Sana şimdiden başarılar aklına takılan bir şey olursa ban özelden ulaşabilirsin.

Çok teşekkür ederim. Bana gerçekten umut veren bir yazı oldu. Kafama takılan soru olursa sana sorarım 🤍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı