Bu windows kopyası orjinal değil hatası

furkan.061995

Kilopat
Daha fazla  
İlk başta drivepack progamı yüklerken kaldırmak istedim. Yeniden başlatıp kaldırdım. VE bu hatayı verdi. Yardım edin lütfen.

Daha önceden böyle miydi?
Bu tür yazılımlar kullanmanızı tavsiye etmem hangi sürücü driveri lazımsa anakartınızın sitesinden indirebilirsiniz manuel olarak.
Sürücü bulucu kullanmışsınız. Bu durumda stabilite sorunları yaşamanız olası. Temiz kurulum yapıp tekrar bunları kullanmayın.
Windows'u satın aldınız mı ? Elinizde lisansınız bulunuyor mu ?
Telefonu usb kablosu bilgisayara bağlamıştım. Algılanmıyordu. Bende o programı yükleyim dedim. Kaldırmak istedim. Kaldırtıktan sonra çıktı. Daha önceden bazen çıkıyor hemen kayboluyordu. Şimdi ise slmgr /upk ve slmgr /rearm bu komutları kullandım. Galiba yanlışlıkla lisansını sildim. Adama format attırmıştım ondan Lisansını bilmiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen cevap verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu usb kablosu bilgisayara bağlamıştım. Algılanmıyordu. Bende o programı yükleyim dedim. Kaldırmak istedim. Kaldırtıktan sonra çıktı. Daha önceden bazen çıkıyor hemen kayboluyordu. Şimdi ise slmgr /upk ve slmgr /rearm bu komutları kullandım. Galiba yanlışlıkla lisansını sildim. Adama format attırmıştım ondan Lisansını bilmiyorum. Ne yapmam lazım? Lütfen cevap verin.
Formatı atan kişinin lisans yaptığını sanmıyorum internette 20-30 TLye lisans anahtarları satılıyor onlardan alıp lisanslı yapabilirsiniz windowsu
anakartın marka modeline girip orda bütün driverları manuel olarak indirip kurmanızı tavsiye ederim onun için okumuyorda olabilir usb yerleri.

Formatı atan kişinin lisans yaptığını sanmıyorum internette 20-30 TLye lisans anahtarları satılıyor onlardan alıp lisanslı yapabilirsiniz windowsu
anakartın marka modeline girip orda bütün driverları manuel olarak indirip kurmanızı tavsiye ederim onun için okumuyorda olabilir usb yerleri.
Laptop kullanıyorum? Driverlar güncel ve kendim yüklüyordum. Lisans sorunum o ne olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı