"Bu yayımcının, bilgisayarınızın üzerinde yazılım çalıştırması engellenmiş." hatası

Menemen

Kilopat
Daha fazla  
Hatanın fotoğrafı ekte. Bu hatayı birkaç programda da vermekte.

ScreenShot_20170530121821.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin diğer konuyu da inceledim. Büyük ihtimalle bilgisayarında zararlı yazılım var. Bu çözümlerin sorunu çözeceğinden emin değilim. Çünkü bu tür sorunlar son zamanlarda yaygınlaşmaya başladı forumda.
Bitdefender Rescue Disk ya da Kaspersky Rescue Disk kullan:
BitDefender Rescue Disk 2013’ü USB Bellekten Çalıştırma
Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın
Temiz önyükleme yap:
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows
Olmazsa bunu uygula:
“Bu Yayıncının Bilgisayarınız Üzerinde Yazılım Çalıştırması Engellenmiş” Sorunu ve Çözümü (Resimli Anlatım)

Senin diğer konuyu da inceledim. Büyük ihtimalle bilgisayarında zararlı yazılım var. Bu çözümlerin sorunu çözeceğinden emin değilim. Çünkü bu tür sorunlar son zamanlarda yaygınlaşmaya başladı forumda.
Bitdefender Rescue Disk ya da Kaspersky Rescue Disk kullan:
BitDefender Rescue Disk 2013’ü USB Bellekten Çalıştırma
Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın
Temiz önyükleme yap:
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows
Olmazsa bunu uygula:
“Bu Yayıncının Bilgisayarınız Üzerinde Yazılım Çalıştırması Engellenmiş” Sorunu ve Çözümü (Resimli Anlatım)

Herşey iyi güzel hoş ama yapılan işlemler bile uygulanmıyor bilgisayara öyle bir virüs girmiş ki cmd den yeni yönetici eklemeye çalışıyorum eklenmiyor bilgisayar iyice sapıtmaya başladı erişim yok hatası veriyor cmd de. ne denesem olmuyor bilgisayara virüs bulaştı ama hiç bir antivirüs programı yüklenmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı