Bu yaz hangi işte çalışılır?

:D
Dediğim gibi eğer bulabilirsen rot balans ayarı yapılan işle kolay oluyor. Yaptığın şey arabaya bazı elektronik parçalar bağlayıp ustayı dinlemek.

Ben şuanda sanayide çalışıyorum ve en kötü zamana (dükkan taşıma) denk geldiğim için aşırı yoruluyorum. Birde eğer alabilirsen maaşını haftalık almaya çalış. Alacağın para 10.000 civarı olmayacağı için haftalık alırsan her hafta elinde para olmuş olur.
Ortalama ne kadar rot balans işiyle uğraşan ciraklarin

Yevmiyeleri

Sen fırında fazla para almaya alıştığın için sana öyle geliyor. Sanayi herkese göre bir yer değil zaten. Sana her şeyi söyleyebilirler. Bu tür şeyleri tolere etmen lazım.
Hacı şuan bizim fırın yani inşaat müteahhitin oğlu benim yakın arkım gel sana alçı işine gir diyor çırak olarak sana 800 1000 felan veririm diyor

İ

Hacı şu an bizim fırın yani inşaat müteahhitin oğlu benim yakın Ark'ım gel sana alçı işine gir diyor çırak olarak sana 800 1000 falan veririm diyor.

İnşaat işine hiç bulaşma. Hem riskli hem de aşırı zor bir iş. Ben sanayide demir işliyorum. İnşaat daha zor geliyor.(şu anda taşındığımız dükkanın inşaatını ben yaptım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı