Epic Games Bu yıl düzgün oyun verilmemesi hakkında

İnsanoğlunun ne kadar bencil olduğunu bir kez daha görmek açısından iyi olduğunu düşünüyorum. İşine gelince "Beleş mal, baldan tatlıdır." diyen, 10 yıl önce oyuna para vereni enayi yerine koyan veya 10 yıl önce parayla aldı diye şimdi ücretsiz oynayabilenleri kıskanan insanların şimdi Epic'e laf ettiğini görmek güldürüyor.

şu ana kadar doğru düzgün bir oyun gelmedi, şu anda da adı sanı bilinmeyen bir yapımcıdan kullanılamayan bir oyun getirdiler.
Bir oyunun iyi olması için adı sanı bilinen bir firma tarafından yapılması gerekmiyor. Bu cümle indie oyun geliştiricilerine bir hakarettir.

Kısaca birisine düzenli olarak iyilik yaparsan bunu senin görevin olarak görmeye başlar.

Dostlar evet haklısınız bedava oyun veriyor olabilirler ama oyunlar oynanabilecek gibi oyunlar değil ne sarıyor ne de başka bir şey saçma sapan 2D oyunlar, örnek veriyorum beam.ng veya bir çok kaliteli ucuz ve yeni oyunlar var yeni olmasa bile bence ucuz, hikayesi vesaire saran eski oyunlardan bir kaçını bile getirmeleri daha mantıklı olurdu.
@Otomatik Mandalina
@şifre20
@Adrastos
@EfeOzcann

Bir oyunun iyi olması için adı sanı bilinen bir firma tarafından yapılması gerekmiyor. Bu cümle indie oyun geliştiricilerine bir hakarettir.
Tabii ki de adı sanı bilinen bir firma olması gerekmiyor fakat burada kastettiğim şey adamın daha oyunu markete hazır hale bile getirmemesiydi.

Tabii ki de adı sanı bilinen bir firma olması gerekmiyor fakat burada kastettiğim şey adamın daha oyunu markete hazır hale bile getirmemesiydi.
Dostum, evet belki sistem kaynaklı bir sorun olmuş olabilir ama bu adamlar bu oyunu bedava veriyor. Bedava olan bir şeyi bu şekilde eleştirmemek gerekir. Oyunu beğenmedim der geçersin ama neden daha iyi oyunlar vermiyorlar demek bence arsızca bir hareket.

Hiç bedava oyun vermeseler ve indirim falan yapmasalar siz bu platformun kullanılacağını mı sanıyorsunuz? Epic'in bedava oyun vermesi onların mecbur olduğu bir şey, e haliyle düzgün oyunlar gelmeyince insanlar sinirleniyor. Epic'in Steam'den farkı da bu zaten, yoksa hiç kimse Epic'i kullanmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…