Epic Games Bu yıl düzgün oyun verilmemesi hakkında

Tüh siz Epic'ten sludge Life oynamaya devam edin ben Steam'den yakuza oynayacağım.
Sen Steam'de Yakuza'ya indirimde bile 386TL vermeye devam et. Ben Xbox uygulamasında indirim yokken bile 60 TL'ye aldım oynadım bile.
Allah'a(Veya hangi tanrıya inanıyorsanız) şükredin ki Valve, Sony gibi bir şirket değil.

Şu forumda Xbox, PS, Steam, AMD, NVIDIA vb. her türlü şirketin hem haterı hem fanboyu ilan edildiğim oldu ama hiçbir zaman şu seviye düşünememezlik, fanatiklik yapmadım.

Sen Steam'de Yakuza'ya indirimde bile 386TL vermeye devam et. Ben Xbox uygulamasında indirim yokken bile 60 TL'ye aldım oynadım bile.
Allah'a(veya hangi Tanrı'ya inanıyorsanız) şükredin ki Valve, Sony gibi bir şirket değil.

Şu forumda Xbox, PS, Steam, AMD, NVIDIA vb. her türlü şirketin hem haterı hem fanboyu ilan edildiğim oldu ama hiçbir zaman şu seviye düşünememezlik, fanatiklik yapmadım.

Vallahi dostum oyun oynamaya ne zaman başladın bilmiyorum ama yakuzaları 15-20 TL'den aldım. Newbie değilseniz Steam hala bin kat daha iyi şirket. Bir şirketi sevecek isem de Valve olurdu zaten. Ki şu anda o kadar para göz olmaması, PC oyunculuğunu kaldırması yıllarca dolar kurunu 1.5TL'den tutması gibi bir sürü sebepten dolayı, beleşe Team Fortress 2, çok ucuza Half-Life'lar, şu anda Deadlock zamanında Dota gibi oyunları da bize verenler bu adamlar. İnsanlık tarihinin gördüğü Ubisoft, EA, Blizzard gibi firmaların launcherlarından kurtaran da Steam. Hala Steam'e laf etmeleri komiğime gidiyor. Epic beleşe sludge Life verince nasıl en baba firma oldu anlamadım açıkçası.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere Epic Games her yılbaşı bedava oyunlar dağıtıyor. Geçen seneler şu ana kadar çok iyi oyunlar dağıtmışlardı fakat gün geçtikçe şu ana kadar doğru düzgün bir oyun gelmedi, şu anda da adı sanı bilinmeyen bir yapımcıdan kullanılamayan bir oyun getirdiler. Görüşleriniz neler?

Zarar ede ede anca bunları verebiliyor zaten düzgün bir kütüphaneleri bile yok diğer rezillikleri saymıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı