Bu zamana kadar gördüğünüz en harika oyun nedir?

Postapolakiptik dünyası ve zamanı için mukemmel nitelikte ve hala akıcı güzellikte grafikleri, eğlenceli fizik motoru, rahat oynanışı, detaylarda gizli hikayesi ile Half-Life 2 en sevdiklerimde ilk 3 dedir. Undertale de grafik tarzı oynanışı aşırı derin ve duygusal hikayesi ile ilk 3 e girenlerden. CS 1.6 arkadaşlarla olsun botlarla olsun mukemmel bir deneyim yaşatan ve hala bile arkadaşlarla rahat bir şekilde oynanabilen rekabeti ve taktikselliğin dozunun harika bir şekilde ayarlandığı oynamasını en sevdiğim online oyunlardandır ilk 10 a girer. Yapacaklarımızın sınırın olmaması ve verdiği özgürlük ile Minecraft da en sevdiğim ilk 5 e girer. (Not:Sıralama yapamayacak kadar arada kaldım.)
 
Hocam şimdi baktım kısaca Mafia 2 Remastered'a. Güzel görünüyor grafikler sanırım sizin beklentiniz çok yüksek miş. Ahım şahım bir değişim gelmedi bana da ama da ha iyi olmuş.
Evet beklentim yüksekti biraz çünkü mafia 1 gerçekten çok güzeldi hem oynanış olarak hem grafik olarak
 
Benim Red Dead Redemption 2 nedenleri, grafikler, sesler, oynanış, görevler, açık dünya gerçekten de bu zamana kadar görüp en beğendiğim oyundur kendisi. Karakterlerle duygusal bağ kurulabildiğini düşünüyorum. Sizinkisi ne?

Tek eksiği konsollar da Türkçe dil desteğinin olmaması. Neden konulmuyor anlamıyorum.

Benimki Left 4 Dead ve Black 4 blood nedenini bilmiyorum ama beni kendine en çok bağlayan oyunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Far Cry da severim ama sürekli aynı şeyler ya her çıkışında oyun da ha çok cıvıyor. Bir de öyle bir giysiler kamuflajlar var ki PUBG Mobile oynuyor gibi hissediyorum bazen (Far Cry 4, 5, 6). Far Cry 2 bende oynadım ama bitirmedim yine de güzel beğendim.

Küçükken Witcher 2 oynamıştım ama hiç beğenmemiştim.

CS.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı