Bu zamana kadar gördüğünüz en harika oyun nedir?

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of chernobyl, oyunda tüm NPC'lerin, sizden bağımsız şekilde ölebilmesi (örneğin oyunda bir göreve gidiyorsunuz, yolda dimitri diye bir NPC'ye rastladınız, görevi tamamlayıp, döndüğünüzde bir bakıyorsunuz, dimitriyi kurtlar yemiş ve bu olay rastgele gerçekleşiyor), oyunda istediğiniz tarafı seçebilmeniz ya da tarafsız olarak bitirebilmeniz. Yaptığınız eylemlerin oyun dünyasına etkisi ( örneğin bir düşman kampına rastladınız, adamları öldürdünüz, bir dahaki sefere bir bakıyorsunuz orası yaratıkların ini olmuş, eğer o adamları öldürmeseydiniz böyle olmayacaktı vs)
Kısacası bu oyuna bayılıyorum.
 
S.T.A.L.K.E.R.. Shadow of chernobyl, oyunda tüm NPC'lerin, sizden bağımsız şekilde ölebilmesi (örneğin oyunda bir göreve gidiyorsunuz, yolda dimitri diye bir NPC'ye rastladınız, görevi tamamlayıp, döndüğünüzde bir bakıyorsunuz, dimitriyi kurtlar yemiş ve bu olay rastlege gerçekleşiyor), oyunda istediğiniz tarafı seçebilmeniz ya da tarafsız olarak bitirebilmeniz. Yaptığınız eylemlerin oyun dünyasına etkisi ( örneğin bir düşman kampına rastladınız, adamları öldürdünüz, bir dahaki sefere bir bakıyorsunuz orası yaratıjlsrın ini olmuş, eğer o adamları öldürmeseydiniz böyle olmayacaktı vs)
Kısacası bu oyuna bayılıyorum.

S.T.A.L.K.E.R..'a bende bayılırım. NPC'lerin bağımsız şekilde ölmesi az başımı yakmadı :D. Freedom'ların karargahına saldırıyorduk duty timi ile sous diye bir dutyden görev almıştım. Üssü ele geçirdik ödül için Sous'a dön diyordu ama Sous'un cesedi yerde çürüyeli çok olmuştu.
 

Geri
Yukarı