Bu zamanda alınabilecek en düşük iPhone modeli nedir?

Telefonda oyun bile nadiren oynuyorum. Tek istediğim konfor. Word dosyaları falan kullanacağım genelde. 5s beni 6 sene götürdü. Mikrofonu bozulduğu için değiştirme ihtiyacı duyuyorum çünkü tamir etmek yerine aynı fiyata 2. el almak daha mantıklı. yine yaklaşık 6 sene götürecek konforlu ve yakışıklı bir telefon istiyorum. Bu yüzden iPhone'da ısrarcı olmak istiyorum. Ama S10+ da güzelmiş ya.

Bence IPhone'a hiç girme reyiz o salak Amerika'ları kazıklamak için cihaz ona para verceğne git Samsung al hem de iphonda internetten bir şey indiremiyon söyleyeyim.

1-Yazını doğru düzgün yaz. Türkçe kurallarına uygun olsun.

2-Sanane adam 100TL'de kar yapar 1000TL'de kar yapar sanane benim elime para geçse Samsung alacak birisi olarak yazıyorum bu yazıyı.

bence iphone a hiç girme reyiz o salak amerikaları kazıklamak için cihaz ona para verceğne git samsung al hemde iphonda internetten bi şey indiremiyon söyliyim
Dostum adamların telefonları evet pahalı ama bu konforu ben Android telefonlarda bulamadım. Evde bir tek ben iPhone kullanıyorum ve 5s olmasına rağmen kullanımı çok daha rahat. Kısacası tam bir telefon.

Dostum adamların telefonlar evet pahalı ama bu konforu ben Android telefonlarda bulamadım. Evde bir tek ben iPhone kullanıyorum ve 5s olmasına rağmen kullanımı çok daha rahat. Kısacası tam bir telefon.
Hocam tavsiyem SE 2 alın, ben de sizin gibi 5S’ten SE’ye geçmiştim zaten. iOS’e alışıksınız.

İkinci el olarak 2000-2200 TL arası 7 tercih edilebilir. Daha yüksek fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum. Zaten ömrünün sonlarına yaklaştı iyice. Uygun fiyata bulunursa 8, 8 Plus veya X tercih edilebilir. Ama sıfır 8, 8 Plus veya X alınmaz. Nedeni ise sıfır 8 yerine daha ucuz ve güçlü SE 2 alınabilmesi, sıfır 8 Plus fiyatlarının civarına XR, bütçe artırılırsa 11 alınabilmesi, sıfır X alınmamasının nedeni ise sıfır cihaz bulunmadığı ve bulunan cihazların da fiyatlarının 11 ile yarıştığı için alınmaz.
Kabaca bakacak olursak ikinci el olarak en düşük uygun fiyata bulunursa 7 alınabilir. Sıfır olaraksa SE 2020’nin altına düşünmemesini öneririm.
Not: Ek olarak sizin yeriniz de olsam SE 2 alırdım. 11 ile arasın da çok fazla bir fark yok. Fark olarak ekran, gece modu, geniş açı, biraz daha iyi pil performansı ve 1 GB RAM var. Telefonla çok zaman geçirmediğim ve oyun oynamadığım için ben SE’yi tercih ettim pişman değilim. Ayrıca pil süresi de abartıldığı kadar kötü değil kullandığım süre zarfın da 6 saatin altın da ekran süresi almadım.

Tamamdır. O zaman SE2 kuvvetli ihtimallerimden. Birazdan ayrı bir konu açıp başka öneriler de isteyeceğim.
Peki ekran boyutu hakkında ne diyorsunuz? 4.7 inç sizce nasıl bir boyut küçük kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…