Evet, PS4 mü alsam bilgisayar mı toplasam bilemedim. Şu anda PC fiyatlari gözüme pahalı geldi fakat PS4 500 GB Slim Mega pack 5000 TL şu anda (PS4'de şu anda pahalı) ve Fortnite oynamak için alacağım. Ama diğer oyunları da oynuyacağım. Bundle'ın içinde olan oyunlar; detroit, The last of us, god of war ve Fortnite var. Sizce hangisini almalıyım?
The last of us, god of war gibi exclusive oyunları oynamasam da olur diyorsan her türlü bilgisayar daha mantıklı. Özellikle god of war oynayamadığım için içimde kalıyor ama 3k bile çok geliyodu bana PS4 için ki 5k.... çok.......
2 ay önce çalışmaya yeni başladığımda aynı paketi ve yanında Persona 5'i 2400TL ye almıştım. Şunu söylemeliyim ki 5000TL cidden verilmez. Birkaç ay sonra PS5 çıkacak, beklemenizi öneririm.
Ps4 sahibi olarak exclusive oyunların yeri çok ayrı ama parmakla sayacak kadarlar. Ayrıca Ps4 çok çok çok pahalı. Ben 2300'e aldım şuan gördüğüm fiyatlar çok şaşırtıyor beni. 3 sene önce bu cihaz 900₺ ydı. Ps4 de eğer oynadığın oyunları boş hesaba alıp al-sat yaparsan rahat edersin ama öyle yapamazsan oyunlar için kim bilir kaç ps4 parası daha ödeyeceksin. Benim sana tavsiyem Pc almandan yana. Çünkü en kötü şartta oyunları korsan kullanma ihtimalin var. Ayrıca Pcnin yapabildiği şeylerde sınır yok. Özgürsün. PS4 öyle değil. Bazı oyunlarıda oynamayı ver. Emin ol hiç bir şey katmadığı gibi kaybettirmiyorda.
2 Ay önce çalışmaya yeni başladığımda aynı paketi ve yanında persona 5'i 2400TL'ye almıştım. Şunu söylemeliyim ki 5000TL cidden verilmez. Birkaç ay sonra PS5 çıkacak, beklemenizi öneririm.
Evet, PS4 mü alsam bilgisayar mı toplasam bilemedim. Şu anda PC fiyatlari gözüme pahalı geldi fakat PS4 500 GB Slim Mega pack 5000 TL şu anda (PS4'de şu anda pahalı) ve Fortnite oynamak için alacağım. Ama diğer oyunları da oynuyacağım. Bundle'ın içinde olan oyunlar; detroit, The Last of Us, God of War ve Fortnite var. Sizce hangisini almalıyım?
Tabi ki almak saçma. Neredeyse PlayStation 5 parası bence (parasını bilmiyorum 5'in fakat yakın olacaktır).Biraz daha biriktir ve bekle PlayStation 5 al. Zaten önemli oyunlar ve anlaşmalı oyunlar PlayStation 5'te de olacak (PlayStation 4'te olan oyunlar)
PS4 sahibi olarak exclusive oyunların yeri çok ayrı ama parmakla sayacak kadarlar. Ayrıca PS4 çok çok çok pahalı. Ben 2300'e aldım şu an gördüğüm fiyatlar çok şaşırtıyor beni. 3 sene önce bu cihaz 900₺ ydı. PS4'de eğer oynadığın oyunları boş hesaba alıp al-sat yaparsan rahat edersin ama öyle yapamazsan oyunlar için kim bilir kaç PS4 parası daha ödeyeceksin. Benim sana tavsiyem PC almandan yana. Çünkü en kötü şartta oyunları korsan kullanma ihtimalin var. Ayrıca PC'nin yapabildiği şeylerde sınır yok. Özgürsün. PS4 öyle değil. Bazı oyunları da oynamayı ver. Emin ol hiçbir şey katmadığı gibi kaybettirmiyorda.
Zaten PC almayi düsünuyordum hocam klavye mouse u aldim fakat monitörü alirken karantina oldu iste dolar artinca oyun oynicagim icin PS4'e klavye baglarim ole oynarim drmistim.
Tabi ki almak saçma. Neredeyse PlayStation 5 parası bence (parasını bilmiyorum 5'in fakat yakın olacaktır).Biraz daha biriktir ve bekle PlayStation 5 al. Zaten önemli oyunlar ve anlaşmalı oyunlar PlayStation 5'te de olacak (PlayStation 4'te olan oyunlar)
Hocam sakın öyle bir hataya girişmeyin. Normal ederi fiyatında olsa tamam koşa koşa alın çünkü cidden çok kaliteli oyunlar var konsolda ama o fiyata alınmaz. Alsanız bile çok büyük bir sorun daha var, oyun fiyatları. Bir oyun çıkıyor 400 lira fiyat. Cidden aşırı aşırı pahalı. Çok daha fazla masrafa girersiniz. PS5 bekleyin derim.