Ben de buna ayar oluyorum. Kitaplar ücretsiz sıramızdaymış. Vergiyi babam topluyor sanki. Hadi onu geçtim, okullara sınavlar için kullanılan A4 için bile ödenek gönderilmiyor.
Eğer okulların aldığı paraları diyorsan onlar tamamen ihtiyaçtan. Okullara A4 kağıdı olsun başka bir şey olsun ödenek gönderilmiyor. Adamlar cebinden mi verecek? Ben de vermezdim. Mecburi velilerden toplanıyor. Asıl sorun devletin ödenek göndermemesi ve bunu bilmeyen velilerin öğretmenleri ve idarecileri suçlaması. Yanlış anlamayın öğretmen veya idareci değilim. Lise 4 öğrencisiyim
Başkanlık sistemi istediler uyardık İlla getirdiler yine başa. 2 ay sonra uçağım var gidiyorum bu ülkeden sonunda. Venezuela gibi olunca 2 yıl sonra para harcamaya gelirim.
Başkanlık sistemi istediler uyardık İlla getirdiler yine başa. 2 ay sonra uçağım var gidiyorum bu ülkeden sonunda. Venezuela gibi olunca 2 yıl sonra para harcamaya gelirim.
Size önerim, gidin ve bir daha bu ülkeye dönmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Ülke artık Allah'a emanet. Sizin kararınıza karışamam, benim fikrim bu yönde. Ülkede her şey alt üst oldu. Keşke bende gidebilsem
Size önerim, gidin ve bir daha bu ülkeye dönmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Ülke artık Allah'a emanet. Sizin kararınıza karışamam, benim fikrim bu yönde. Ülkede her şey alt üst oldu. Keşke bende gidebilsem
Yahu kardeșim dediğim șeyi okumadın mı sen? Marka gözetmiyorsun. Ucuz su 50 kuruș olabilir ama pahalı bir su tabiki 1 lira olur. Suyu șuan 55 kuruștan alıyoruz. Sen mi büfecisin, ben mi?