Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.113 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Eylül 2018 #121 StyxQ dedi: Hala kriz mıriz yok diyorlar. Bakalım ne zaman kabullenecekler krizi... Genişletmek için tıkla... Krizin olduğunu, hatta sebebinin de kendileri olduğunu biliyorlar zaten. Amaç, halkı uyutmak.
StyxQ dedi: Hala kriz mıriz yok diyorlar. Bakalım ne zaman kabullenecekler krizi... Genişletmek için tıkla... Krizin olduğunu, hatta sebebinin de kendileri olduğunu biliyorlar zaten. Amaç, halkı uyutmak.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 1 Ocak 2021 #122 whywouldnt? dedi: 1 çuval un 60TL'den 90'a çıkmış. A4 8TL'den 22TL'ye fırlamış. Gerçi kağıt fabrikası satılırsa... Abur cuburların gramajı düşürülüp zam yapılıyor. Bu kadar zam varken maaşlara zam yok. Ne kadar daha geçinebileceğiz merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Una zammı buğdaylar, A4 kağıdına zammı ağaçlar yapıyor. Vatan haini ağaçlar.
whywouldnt? dedi: 1 çuval un 60TL'den 90'a çıkmış. A4 8TL'den 22TL'ye fırlamış. Gerçi kağıt fabrikası satılırsa... Abur cuburların gramajı düşürülüp zam yapılıyor. Bu kadar zam varken maaşlara zam yok. Ne kadar daha geçinebileceğiz merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Una zammı buğdaylar, A4 kağıdına zammı ağaçlar yapıyor. Vatan haini ağaçlar.
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #123 Tarihe bakıp ağladım...
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 10 Mart 2021 #124 Recep Baltaş dedi: İletince ne olacak? Fiyatlar düşecek mi? Neyse, bu fiyatlar bence az. Halen daha insanlar akıllanmamış gördüğümüz üzere^^ O yüzden tez zamanda doların 7.5 TL, sonra da 10 TL olması dileği ile Genişletmek için tıkla... İlk 7.5 TL hedefine ulaşıldı, 10 TL olması yakındır. Açıkçası 10 TL'nin de yeterli olacağını zannetmiyorum, minimum 14-15 TL barajına ulaşması gerek.
Recep Baltaş dedi: İletince ne olacak? Fiyatlar düşecek mi? Neyse, bu fiyatlar bence az. Halen daha insanlar akıllanmamış gördüğümüz üzere^^ O yüzden tez zamanda doların 7.5 TL, sonra da 10 TL olması dileği ile Genişletmek için tıkla... İlk 7.5 TL hedefine ulaşıldı, 10 TL olması yakındır. Açıkçası 10 TL'nin de yeterli olacağını zannetmiyorum, minimum 14-15 TL barajına ulaşması gerek.