Bu Zamlar Ne Böyle!

F-ı-r-s-a-t-ç-ı-l-a-r.
Gördüklerinizi 175'e iletin.
Elektrik ve doğalgaz zamları da fırsatçılık mı?
Arayın 175'i. Elektriğe ve doğalgaza fıratçılar zam yapıyor deyin bakalım ne diyecekler.
Bunun acısı kışın çıkacak merak etmeyin.

24 Haziran'da ülkeyi yönetenlere boyun eğen Muharrem İnce değildi zaten. Hadi ordan abi ya.

F-ı-r-s-a-t-ç-ı-l-a-r.
Gördüklerinizi 175'e iletin.

İletince ne olacak? Fiyatlar düşecek mi?

Neyse, bu fiyatlar bence az. Halen daha insanlar akıllanmamış gördüğümüz üzere^^ O yüzden tez zamanda doların 7.5 TL, sonra da 10 TL olması dileği ile

24 Haziran'da ülkeyi yönetenlere boyun eğen Muharrem İnce değildi zaten. Hadi ordan abi ya.
Fetullah Gülen ve teröristlerle el sıkışan da Muharrem İnce değildi.
İletince ne olacak? Fiyatlar düşecek mi?

Neyse, bu fiyatlar bence az. Halen daha insanlar akıllanmamış gördüğümüz üzere^^ O yüzden tez zamanda doların 7.5 TL, sonra da 10 TL olması dileği ile
Ülke batıcak ondan sonra halk farkına varıcak

Fetullah Gülen ve teröristlerle el sıkışan da Muharrem İnce değildi.

Ülke batıcak ondan sonra halk farkına varıcak
Yazdığın şeyin konuyla alakası ne? 24 Haziran'da "Bunlar nasıl olsa bi' kaç yıla ülkeyi batırırlar, en iyisi ben sıramı bekleyeyim" diye hesap kitap yapacağına çıksaydın er meydanına o zaman kardeşim.

Ağzına sağlık.
Izmir havaalaninda 0,5 Litre Erikli suyu 8 TL
Gerci helali hos olsun 1,50 € ödedim ve üstü kalsin dedim yani sudan ucuz
Almanya konusu açacam az kaldı. Hahaha.

Bugün elektrik faturasına baktım vay arkadaş dedim 97tl'lik elektirik kullanmışız eyvallah 78 tl de dağıtım bedeli, btv vergisi, trt payı gelmiş buna yuh arkadaş dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…