Bu Zamlar Ne Böyle!

F-ı-r-s-a-t-ç-ı-l-a-r.
Gördüklerinizi 175'e iletin.
Elektrik ve doğalgaz zamları da fırsatçılık mı?
Arayın 175'i. Elektriğe ve doğalgaza fıratçılar zam yapıyor deyin bakalım ne diyecekler.
Bunun acısı kışın çıkacak merak etmeyin.

F-ı-r-s-a-t-ç-ı-l-a-r.
Gördüklerinizi 175'e iletin.

İletince ne olacak? Fiyatlar düşecek mi?

Neyse, bu fiyatlar bence az. Halen daha insanlar akıllanmamış gördüğümüz üzere^^ O yüzden tez zamanda doların 7.5 TL, sonra da 10 TL olması dileği ile (y)

24 Haziran'da ülkeyi yönetenlere boyun eğen Muharrem İnce değildi zaten. Hadi ordan abi ya.
Fetullah Gülen ve teröristlerle el sıkışan da Muharrem İnce değildi.
İletince ne olacak? Fiyatlar düşecek mi?

Neyse, bu fiyatlar bence az. Halen daha insanlar akıllanmamış gördüğümüz üzere^^ O yüzden tez zamanda doların 7.5 TL, sonra da 10 TL olması dileği ile (y)
Ülke batıcak ondan sonra halk farkına varıcak :)

Fetullah Gülen ve teröristlerle el sıkışan da Muharrem İnce değildi.

Ülke batıcak ondan sonra halk farkına varıcak :)
Yazdığın şeyin konuyla alakası ne? 24 Haziran'da "Bunlar nasıl olsa bi' kaç yıla ülkeyi batırırlar, en iyisi ben sıramı bekleyeyim" diye hesap kitap yapacağına çıksaydın er meydanına o zaman kardeşim.

Nasıl fırsatçılar ya? O adam 1600 TL alırken maaşı her dolar arttığında düşüyor. 250 dolar kaba hesap ile. E o adam telefon alacak yurtdışından, araba alacak yurt dışından, kredi alacak banka yurt dışı bankası. Nasıl zam yapmasın o zaman. Herkes kendini düşünüyor kimseyi eleştiremeyiz.
Ağzına sağlık.
Izmir havaalaninda 0,5 Litre Erikli suyu 8 TL :)
Gerci helali hos olsun 1,50 € ödedim ve üstü kalsin dedim yani sudan ucuz :)
Almanya konusu açacam az kaldı. Hahaha. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı