Bubilet'te satın alınamayan koltuk ne demek?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar
Bubilet'te bir gösteriye bilet alıyordum 28 Mart'ta gösteri. Fakat beyaz koltuklar satın alınamaz, griler boş, kırmızılar dolu diyor. Beyazları neden alamıyorum onlarda mi dolu?

IMG_20250212_212816.jpg

Hocam o zaman fikrim yok maalesef. Biletix'te satılıyorsa bir de oradan deneyebilirsiniz.
Biletinial sitesinden baktım Avantajlı dönemi falan diyor. Önler dolu gözüküyor ama bu koltuk şeyine göre farkli. 2 ay sonraki gösterinin tüm koltukları dolu gözüküyor imkansız geldi biraz.

Biletinial sitesinden baktım Avantajlı dönemi falan diyor. Önler dolu gözüküyor ama bu koltuk şeyine göre farkli. 2 ay sonraki gösterinin tüm koltukları dolu gözüküyor imkansız geldi biraz.

Avantajlı dönemde sadece belirli koltukları satıyorlar. Beyaz olanları daha sonra farklı bir kampanya veya fiyattan satacaklar. Avantajlı bilet almak istediğinizde sadece size sunulanları alabilirsiniz.

Avantajlı dönemde sadece belirli koltukları satıyorlar. Beyaz olanları daha sonra farklı bir kampanya veya fiyattan satacaklar. Avantajlı bilet almak istediğinizde sadece size sunulanları alabilirsiniz.
O zaman ben önlerden alıcam zaten şuan almam mi mantıklı yoksa bu avantajın bitmesini mi bekleyeyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı