Ama sizce biraz fazla değil mi? Hem sepette olunca dolu olarak gösteriyor denedik.Başkasının sepetinde olan koltuklar olabilir hocam.
Hocam o zaman fikrim yok maalesef. Biletix'te satılıyorsa bir de oradan deneyebilirsiniz.Ama sizce biraz fazla değil mi? Hem sepette olunca dolu olarak gösteriyor denedik.
Biletinial sitesinden baktım Avantajlı dönemi falan diyor. Önler dolu gözüküyor ama bu koltuk şeyine göre farkli. 2 ay sonraki gösterinin tüm koltukları dolu gözüküyor imkansız geldi biraz.Hocam o zaman fikrim yok maalesef. Biletix'te satılıyorsa bir de oradan deneyebilirsiniz.
Biletinial sitesinden baktım Avantajlı dönemi falan diyor. Önler dolu gözüküyor ama bu koltuk şeyine göre farkli. 2 ay sonraki gösterinin tüm koltukları dolu gözüküyor imkansız geldi biraz.
O zaman ben önlerden alıcam zaten şuan almam mi mantıklı yoksa bu avantajın bitmesini mi bekleyeyim?Avantajlı dönemde sadece belirli koltukları satıyorlar. Beyaz olanları daha sonra farklı bir kampanya veya fiyattan satacaklar. Avantajlı bilet almak istediğinizde sadece size sunulanları alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.