Budapest Major 2025 Final Maçı 20:00'da Başlayacak

• Konuyu başlatan zKEBAB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 401
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti

Budapest Major 2025

Budapest Major 2025 final maçı 20:00 başlayacak. Bildiğiniz üzere temsilcimiz Aurora stage 2 de elenmişti. Yılın son büyük turnuvasında finalde Vitality vs Faze olacak. Güzel bir final, çekişmeli olması ve bizleri eğlendirmesini umut ediyoruz.​

Ekran görüntüsü 2025-12-14 195318.png

Ekran görüntüsü 2025-12-14 195237.png

Ekran görüntüsü 2025-12-14 195849.png

Son düzenleme:

Budapest Major 2025

Budapest Major 2025 final maçı 20:00 başlayacak. Bildiğiniz üzere temsilcimiz Aurora stage 2 de elenmişti. Yılın son büyük turnuvasında finalde Vitality vs Faze olacak. Güzel bir final, çekişmeli olması ve bizleri eğlendirmesini umut ediyoruz.​

Eki Görüntüle 2621878

Eki Görüntüle 2621876

Eki Görüntüle 2621879
Umarım Faze kazanır, çok güzel bir atmosfer var, giriş çok heyecanlıydı özellikle batari performansı beni ayağa kaldırdı. Şuan 7-2 Faze önde, Vitalty tabii ki bırakmayacak, son yıllarda final boss konumuna geldi kendileri, sürekli kazandıkları için hater bir kitle oluşturdular, ben yıllardır NAVİ destekçisiyim, takımım dün üzücü bir şekilde Faze tarafından elendi ama Faze'e geri dönüş yapan benim favori oyuncularımdan olan Twistzz'in o kupayı Karrigan ve Broky ile tekrar kaldırmasını istiyorum. LETS GO FAZE LETS GO

Vitality alır diye düşünüyorum, bence faze şansa geldi buraya kadar.

7-2 faze kazanıyor ilk mapi şu an bende çeyrek finale kadar şansa geldiklerini düşünüyorum.

Umarım faze kazanır, çok güzel bir atmosfer var, giriş çok heyecanlıydı özellikle batari performansı beni ayağa kaldırdı. Şu an 7-2 faze önde, Vitality tabii ki bırakmayacak, son yıllarda final boss konumuna geldi kendileri, sürekli kazandıkları için hater bir kitle oluşturdular, ben yıllardır navi destekçisiyim, takımım dün üzücü bir şekilde faze tarafından elendi ama Faze'e geri dönüş yapan benim favori oyuncularımdan olan Twistzz'in o kupayı karrigan ve broky ile tekrar kaldırmasını istiyorum. Lets GO faze lets GO.

Bende Faze hiç seçmem mesela hocam. Şans eseri çeyrek finale geldiler. Buradan sonrası yetenek değil tecrübe.

Bu seviyelerde şansa yer yok dostum, açık bir şekilde oyun olarak kendilerini geliştirmişler, yeni gelen oyuncuyla birlikte koleksiyon tamamlanmış oldu. Karrigan takımı çok güzel yönetiyor, oyuncuların şuana kadar yaptığı amatörce bir oyunu yok.

Bu seviyelerde şansa yer yok dostum, açık bir şekilde oyun olarak kendilerini geliştirmişler, yeni gelen oyuncuyla birlikte koleksiyon tamamlanmış oldu. Karrigan takımı çok güzel yönetiyor, oyuncuların şuana kadar yaptığı amatörce bir oyunu yok.
Stage 1 tamamen şansa çıktılar hocam izlemediniz galiba. Rezalet bir oyunla.

Bu seviyelerde şansa yer yok dostum, açık bir şekilde oyun olarak kendilerini geliştirmişler, yeni gelen oyuncuyla birlikte koleksiyon tamamlanmış oldu. Karrigan takımı çok güzel yönetiyor, oyuncuların şu ana kadar yaptığı amatörce bir oyunu yok.

Aurora maçında adam kaç kere şansa vurdu, sonraki maçlarda da şansa çok vuruş gördüm. Aurora maçını Jcobbb'ın şansa bala vuruşlarından kaybettik zaten. O maçı yeniden izleyince 3-4 eli boş yere vermişiz dedim.

Stage 1 tamamen şansa çıktılar hocam izlemediniz galiba. Rezalet bir oyunla.
Dostum klasik Türk taraftarı, sevmediği takım kazanınca şans diyor geçiyorsunuz, size göre de Aurora şanssızdır zaten. Ne şansı yahu? Şans oyunu mu bu. İzlemez olur muyum, iki maçı da bileklerinin hakkıyla kazandılar. Aurora'nın elenmesine taraftar kitlesi yüzünden seviniyorum artık, şaka gibisiniz ahhaha. Skorları yakın bitti maçlar, canids maçında uzatmalara gitti maç. O atmosferde, stres yönetimi vs kolay işer mi? Faze büyük bir takım.

Aurora maçında adam kaç kere şansa vurdu, sonraki maçlarda da şansa çok vuruş gördüm. Aurora maçını Jcobbb'ın şansa bala vuruşlarından kaybettik zaten. O maçı yeniden izleyince 3-4 eli boş yere vermişiz dedim.
Tam tahmin ettiğim gibi hahahha. Xantares'de dünyanın en iyi oyuncu ama şanssız değil mi dostum? 🤣🤣

Dostum klasik Türk taraftarı, sevmediği takım kazanınca şans diyor geçiyorsunuz, size göre de Aurora şanssızdır zaten. Ne şansı yahu? Şans oyunu mu bu? İzlemez olur muyum, iki maçı da bileklerinin hakkıyla kazandılar. Aurora'nın elenmesine taraftar kitlesi yüzünden seviniyorum artık, şaka gibisiniz ahhaha. Skorları yakın bitti maçlar, canids maçında uzatmalara gitti maç. O atmosferde, stres yönetimi vs kolay işer mi? Faze büyük bir takım.

Tam tahmin ettiğim gibi hahahha. Xantares'de dünyanın en iyi oyuncu ama şanssız değil mi dostum? 🤣🤣

Hocam ben tüm maçlarını izledim öyle konuşuyorum. Stage 1'de 2 tane Brezilya takımı ile oynadılar. İlk maç Lynn Vision klasik Çin takımı zaten her sene Asya kontenjanından geliyorlar bedavadan rezalet oyunla hadi buna Faze iyiydi diyelim geçti. NRG maçı adamlar koç ile oynadı Fazeyi yendi. :D üstüne NİP mağlubiyeti geldi. Sonra herkesin 0-3 koyduğu Red Canids var ilk mapi kaybettiler ikinci map arka mabadlarının zoru ile uzatmalara götürerek tecrübe farkı ile kazandılar. Üstüne map nuke en sevdikleri map. Şimdi bunlar var nasıl şans olmuyor. :D

• NRG koç ile Faze yendi.
  • Tüm dünyanın 0-3 koyduğu takıma karşı en sevdiğin haritada uzatmalara giderek zar zor kazanıyorsun.
  • Kısaca ben buna şans diyorum. Stage 1 rezalet oynadılar dediğim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı