Efe KIPKINER
Decapat
Şans dediğin şey tek maçta olur. 5-6 maçlık bir Stage 1 sürecinde sürekli "şans" ile ilerleyemezsin. Evet bazı maçları kötü oynadılar, evet zorlandılar ama zorlanarak kazanmak=şans değil. NRG koçla Faze’i yendiyse bu Faze’in ayıbı, rakibin suçu değil.Hocam ben tüm maçlarını izledim öyle konuşuyorum. Stage 1'de 2 tane Brezilya takımı ile oynadılar. İlk maç Lynn Vision klasik Çin takımı zaten her sene Asya kontenjanından geliyorlar bedavadan rezalet oyunla hadi buna Faze iyiydi diyelim geçti. NRG maçı adamlar koç ile oynadı Fazeyi yendi.üstüne NİP mağlubiyeti geldi. Sonra herkesin 0-3 koyduğu Red Canids var ilk mapi kaybettiler ikinci map arka mabadlarının zoru ile uzatmalara götürerek tecrübe farkı ile kazandılar. Üstüne map nuke en sevdikleri map. Şimdi bunlar var nasıl şans olmuyor.
- NRG koç ile Faze yendi.
- Tüm dünyanın 0-3 koyduğu takıma karşı en sevdiğin haritada uzatmalara giderek zar zor kazanıyorsun.
- Kısaca ben buna şans diyorum. Stage 1 rezalet oynadılar dediğim gibi.
Red Canids’e karşı uzatmaya gitmek de şans değil; tecrübe farkı dediğin şey zaten üst seviye takım olmanın parçası. Kötü oynayıp kazanan takım şanslı değil, kazanmayı bilen takımdır.
Zaten her takım map seçimi yapıyor, bu nasıl şans oluyor onu anlamadım. Şu mapi kazandıran adam Karrigan, bir igl olarak aldığı skora bak, 12. roundda adam açılıp elindeki smg ile lobby de 3 kill aldı, o anda orada olması oyun zekasıyla, tecrübesiyle, takımda kurduğu hakimiyet sonrası edindiği özgüven ile ilgili bir durum, şansa yer yok burada mm oynamıyorsun. Orada Apex düşünse açılmış olabilirler diye birisi aim tutsa b girişe o da sizin için şans olacaktı herhalde
Son düzenleme: