Budapest Major 2025 Pick'em Tahminleri

Benim tahminler ucu ucuna 5 tane bilmişim :D 2. stage için 20 saat kalmış ne yapsam acaba :D.
Bu arada size söylemiştim faze-clan 3:0 yapamayacak diye :D.

Eki Görüntüle 2612232,
Bu arada merak edenler olursa diye.
Faze 3 0 yapamayacaktı o belliydi de ya arkadaş Legacy nasıl elendi la? Hadi bunu da geçtim NRG nasıl Paravision'a yenilebilir bu adamlar Faze'i yendi ilk aşamada. Imperial'in ikinci aşamaya çıkması da büyük sürpriz bence. Umarım ilk aşamaya göre daha tahmin edilebilir olur stage 1'de random tuşuna basıp daha iyi tutturanlar var o kadar saçma bir noktaydı.

1764345983208.png

Aşama 2 tahminlerim bu şekil belki kafanızda oluşur bir şeyler nasıl?

Faze 3 0 yapamayacaktı o belliydi de ya arkadaş legacy nasıl elendi la? Hadi bunu da geçtim nrg nasıl Paravision'a yenilebilir bu adamlar Faze'i yendi ilk aşamada. Imperial'in ikinci aşamaya çıkması da büyük sürpriz bence. Umarım ilk aşamaya göre daha tahmin edilebilir olur stage 1'de random tuşuna basıp daha iyi tutturanlar var o kadar saçma bir noktaydı.

Legacy beni de fena şaşırttı tüm turnuvalar bu saçmalıkta ilerliyor geçen sene de çok saçma bir şekilde fluxo çok iyi skorlar kaydetmişti şu an ise yerlerde sürünüyor hiçbir şey belli olmuyor.

1764346007301.png

Benim aklımdan da bu geçiyor ama daha video falan izlemedim kafama göre yaptım diyebiliriz. 3DMax iyi takım diye biliyorum bence 3 0 çeker Astralis de öyle gibi duruyor. Aurora iyi oynar ama 3 0 çok abartı gibi Faze muhabbeti gibi olmasın diye 3 1 3 2 koydum. Fly ilk aşamayı zorlanmadan geçti ikinci aşamada da iyi kötü geçecektir bence. M80 biraz şans işi ama 3 0 yaptılar yani zar zor da olsa geçerler. Nip de fena değil B8 Parivision gibi takımlar varken bence elenmezler. Bence Tyloo'yu kestiremiyorsanız Huns Red Canids vakası gibi olur diyorsanız 0 3'e B8 yazmak da mantıksız değil bence Alex666 vakası olabilir bence geçmeleri çok zor. Liquid illaha 3 1 3 2 geçer bence garanti pick. Kafamı tek kurcalayan Tyloo ve Astralis açıkçası Tyloo yerine B8 alabilirim.

Eki Görüntüle 2612239
Benim aklımdan da bu geçiyor ama daha video falan izlemedim kafama göre yaptım diyebiliriz. 3DMax iyi takım diye biliyorum bence 3 0 çeker Astralis de öyle gibi duruyor. Aurora iyi oynar ama 3 0 çok abartı gibi Faze muhabbeti gibi olmasın diye 3 1 3 2 koydum. Fly ilk aşamayı zorlanmadan geçti ikinci aşamada da iyi kötü geçecektir bence. M80 biraz şans işi ama 3 0 yaptılar yani zar zor da olsa geçerler. Nip de fena değil B8 Parivision gibi takımlar varken bence elenmezler. Bence Tyloo'yu kestiremiyorsanız Huns Red Canids vakası gibi olur diyorsanız 0 3'e B8 yazmak da mantıksız değil bence Alex666 vakası olabilir bence geçmeleri çok zor. Liquid illaha 3 1 3 2 geçer bence garanti pick. Kafamı tek kurcalayan Tyloo ve Astralis açıkçası Tyloo yerine B8 alabilirim.
Tyloo yerine mibr alınır

Legacy beni de fena şaşırttı tüm turnuvalar bu saçmalıkta ilerliyor geçen sene de çok saçma bir şekilde fluxo çok iyi skorlar kaydetmişti şu an ise yerlerde sürünüyor hiçbir şey belli olmuyor.
Fluxo kadar ayar olduğum bir takım yok bu majorde. Adamlar bizi bozmaya gelmiş gibiler tam Faze'i eleyecekler saçma sapan oynayıp satıyorlar maçı. Kazanması gereken tüm takımlara karşı kazandılar pickemleri yatırdılar sonra ezilip elendiler kıl olmamak imkansız. Faze'i asla stage 2'ye almayı düşünmüyorum bu arada 0 3 yapma şansları bile var ama eskaza 1 tane winlerler diye gerilip koymadım. Muhtemelen değişimler yapacağım ama.

3-0
Faze.
Legacy.

3-1, 3-2
B8.
Gamerlegion.
Parivision.
Fnatic.
M80.
Nip.

3-0
Huns.
Rare atoms.
Huns ve Rare atoms bence 3-0 olmaz. Düşük takımların oynayışları çoğunlukla tahmin edilemez olduğu için değişik performanslar gösterebiliyorlar.

Fluxo kadar ayar olduğum bir takım yok bu majorde. Adamlar bizi bozmaya gelmiş gibiler tam Faze'i eleyecekler saçma sapan oynayıp satıyorlar maçı. Kazanması gereken tüm takımlara karşı kazandılar pickemleri yatırdılar sonra ezilip elendiler kıl olmamak imkansız. Faze'i asla stage 2'ye almayı düşünmüyorum bu arada 0 3 yapma şansları bile var ama eskaza 1 tane winlerler diye gerilip koymadım. Muhtemelen değişimler yapacağım ama.

Tam tersi hırs yapıp ilerleyedebilirler faze çok şey bir takım (ne bileyim.) Sürekli şaşırtıyorlar.
1. sıraya Mibr'da alabilirim çok kararsızım. M80, Liquid'den eminim gerisi çok düşündürüyor Aurora'da 3-0 yapabilir kafam çok karışık.

1764347123141.png

Arkadaşlar şu şekil biteceğine inanıyorum tyloo kesinlikle 1:3 elenecek eminim buna. Fikirler değiştikçe yorumu güncellerim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı