Buds 2 bilgisayar oyunculuğu için kullanılır mı?

Makaleler
19
Merhaba, Samsung telefon ve Windows 10 PC var bende, bilgisayarda Bluetooth özelliği var ve şu an QCY 13 kullanıyorum memnunum. Ama kulaklık kutyu şarjda değilken algılanıyor ve manuel elle bağlanıyor ayrıca teki çalışmıyor. Bu kulaklık çöp anlayacağınız. Sizce Buds 2 alıp oyun oynamak mantıklı mı?
Pek ses kasma gereken rekabetçi girmiyorum story tabanlı.

Telefonlar için kullanılan Bluetooth bağlantılı kulaklıkların gecikme problemleri olduğunu FPS tarzı oyunlarda fazlasıyla anlıyorsunuz. Ama hikaye tabanlı oyunlarda kullanacakmışsınız, çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum bence alınabilir.

Gecikme yaşanıyor mikrofon kalitesi de iyi değil, önermem.
Hayır, deli gibi gecikme yapar.
Adam FPS oyunu oynamayacağım demiş, okumadan yorum yapmamayı öğrenemediniz. Gerçi hoş klasik Türk halkı :)

Telefonlar için kullanılan Bluetooth bağlantılı kulaklıkların gecikme problemleri olduğunu FPS tarzı oyunlarda fazlasıyla anlıyorsunuz. Ama hikaye tabanlı oyunlarda kullanacakmışsınız, çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum bence alınabilir.

Adam FPS oyunu oynamayacağım demiş, okumadan yorum yapmamayı öğrenemediniz. Gerçi hoş klasik Türk halkı :)
Genellikle gecikme yaptıkları için öyle demiştim, dediğiniz gibi hikayeli oyunlar oynayacaksa evet çok sıkıntı olmaz. Başlığa göre yorum yapmışım, kusura bakmayın :(

Gecikme yaşanıyor mikrofon kalitesi de iyi değil, önermem.
Hayır, deli gibi gecikme yapar.

Şu an qcy t13 kullanıyorum gecikme o kadar da ayazla değil. Arkadaşlar şu an grundig solo falan da kullandım, qcy de kullandım gecikme pek yaşamadım. Ayrıca, belirttiğim gibi pek fps oyuncusu değilim daha çok discord için kullanacağım ve mikrofonum zaten var.
Genellikle gecikme yaptıkları için öyle demiştim, dediğiniz gibi hikayeli oyunlar oynayacaksa evet çok sıkıntı olmaz. Başlığa göre yorum yapmışım, kusura bakmayın :(
Peki buds 2 pro da bu kadar gecikme yapar mı?

Şu an qcy t13 kullanıyorum gecikme o kadar da ayazla değil. Arkadaşlar şu an grundig solo falan da kullandım, qcy de kullandım gecikme pek yaşamadım. Ayrıca, belirttiğim gibi pek fps oyuncusu değilim daha çok discord için kullanacağım ve mikrofonum zaten var.

Yapmaz merak etmeyin. Hikayeli oyunlar ve genel işler için sıkıntı olmaz.

Sanmıyorum daha kaliteli bir ürüne geçeceksiniz, en kötü diğerleri ile aynı düzeyde bir gecikmesi olur.

6-7 saat kesintisiz kullandığım oldu. 30 saate yakın CS:GO oynadım bir problem yaşamadım, gecikmesi hissedilir değildi. Windows 11'de 3 ay boyunca bir kere bile bağlantı sorunu yaşamadım, açtığım anda bağlanıyordu. Ses kalitesi gayet iyiydi. 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı