batman34
Decapat
Daha fazla
Selamün Aleyküm Buds 2 kullanmış birisi olarak bu yorumu yapıyorum. Öncelikle Buds Fe aldım ve önceden Sennheiser,Bose,Sony,Bang&Olufsen kullanmış birisi olarak sesten anlıyorum yani. Buds Fe ses konusunda Buds 2'den kesinlikle daha başarılı olmuş. SSC iki kulaklıkta var ama Buds 2 çift sürücü olmasına rağmen Buds Fe'den daha düşük kalitede ses sunuyor. Buds Fe özellikle orta doğruluk,olsun bas doğruluğu olsun daha başarılı olmuş. Buds 2 surround ses olarak daha iyi fakat bu Buds Fe'nin daha kötü olduğu anlamına gelmez müzik dinlemek için alanlar Buds Fe alsın. Ben sesten anlamıyorum daha baslı daha yüksek ses versin diyenler varsa buyursun Buds 2 alsın. Buds 2 pro vs Buds Fe dersek kesinlikle buds 2 pro tabi fiyatta artıyor.
Bas yüksek olsun ses yüksek olsun derken kalite anlamında dedim baslar Buds FE de daha iyi daha kaliteli.
Bas yüksek olsun ses yüksek olsun derken kalite anlamında dedim baslar Buds FE de daha iyi daha kaliteli.