Buds 2 vs Jabra Elite 4 vs Soundpeats capsule 3 Pro vs Soundpeats Engine 4

KnaagForever

Hectopat
Yer
Bilgisayar ile çebeleşiyor
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Koltuğu
Merhaba, başlıkta yazan 4 model arasında kaldım. Bütçem 1600 TL civarında bu modeller dışında bir model varsa atabilirsiniz, teşekkür ederim.

Bu fiyat bandında en iyisini almak istiyorum, hem sizin attığınız hem de benim seçtiklerim kaynaktan kaynağa fiyatın en iyisi olduğunu söylüyorlar.

O bütçeye jabra alırım amazonda indirimli ayrıca Enes Özen de tavsiyeler mevcut bir bakmanı tavsiye ederim.

Buds 2 1100 lira jabra 1500 lira civarlarında bulunuyor jabra biraz daha uyguna gelse almak istediğim bir kulaklık ama sanırım buds 2 alacağım ben zira fiyatından dolayı çok para vermek istemiyorum, 400 tl ye başka bir şey alabilirim ki 400 liraya değecek kadar elzem özellikleri var mı bilmiyorum.

Jabra Elite 4 kullanıyorum, hafif dip ses sorunu hariç kesinlikle önereceğim bir kulaklık. Buds 2 de kullandım, Jabra epey önde. Buds 2'yi genelde Samsung kullanıcılarına öneriyorlar. Samsung kullanmıyorsanız Elite 4 tavsiyemdir.

S20 Fe kullanıyorum, Samsung kullandığım için Jabra'nın önüne geçer mi, o kadar performans artışı olur mu?

Ayrıca, @As Nödt'ün önerdiği FreeBuds5i'de dikkatimi çekti.

S20 Fe kullanıyorum, Samsung kullandığım için Jabra'nın önüne geçer mi, o kadar performans artışı olur mu?

Ayrıca, @As Nödt'ün önerdiği FreeBuds5i'de dikkatimi çekti.
Samsung telefon kullanıcılarına ekstra özellikler sunuyordu yanlış bilmiyorsam. Kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgilendirirler. Ben iPhone ile kullanıyorum Jabra 4'ü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…