Buds 3 vs Buds FE

Metenikbc

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi Sosyaller,

Samsung'un indirim kampanyasından yararlanmak için Buds 3 almayı düşünüyorum fakat aynı fiyata aklıma Buds FE de takıldı. Bir Technopat konusunda silikonsuz kulaklıkların silikonlular ile rekabet edemeyeceği, Buds FE'nin bile daha iyi olduğu yazılmıştı benim de aklıma takıldı. Bu tarz kulaklıklardan gram anlamıyorum dışarıdan ses almasın dışarıya da vermesin yeter kafasındayım sizin öneriniz nedir? Samsung dışı marka da olur.

Hocam Buds 3 kullanıyorum 3 aydır açıkçası memnunum bence Buds 3 tereddütsüz alınabilir ama denemenizi öneririm ilk önce çünkü kulaktan düşme şansı var.

Bir Technopat konusunda silikonsuz kulaklıkların silikonlular ile rekabet edemeyeceği, Buds FE'nin bile daha iyi olduğu yazılmıştı benim de aklıma takıldı.
Burada söylenen bir nebze doğru olabilir. Çünkü silikonlu kulaklıkların yalıtımı daha iyi olduğu için daha derin ve doğru sesleri kayıpsız bir şekilde alabiliyorsunuz.
Ama şöyle bir durum var, Buds 3'te olan 24bit/94KHz Yüksek Çözünürlüklü Codec, Buds 3'ü almak için bir sebep olabilir :)
Samsung'un FE serisi giriş seviye oluyor genelde.

İyi sosyaller,

Samsung'un indirim kampanyasından yararlanmak için Buds 3 almayı düşünüyorum fakat aynı fiyata aklıma Buds FE de takıldı. Bir Technopat konusunda silikonsuz kulaklıkların silikonlular ile rekabet edemeyeceği, Buds FE'nin bile daha iyi olduğu yazılmıştı benim de aklıma takıldı. Bu tarz kulaklıklardan gram anlamıyorum dışarıdan ses almasın dışarıya da vermesin yeter kafasındayım sizin öneriniz nedir? Samsung dışı marka da olur.

Bence ikisini de alma ses seviyesi düşük bass seviyesi düşük bende var ancak memnun değilim başka seçeneklere yönelmeni öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı