Samsung Buds FE vs Buds 2 vs Buds 3

Ebes

Decapat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Arkadaşlar merhaba, son günlerde kablosuz kulaklık arayışındayım ve telefonum Samsung olduğu için Samsung ekosisteminden bir ürün almak istiyorum. Buds 2 şu an 3700 lira civarlarındayken Buds 3 3200 lira. Buds FE ise 2000 lira falan, F/P olarak hangisini önerirsiniz? Çok şarkı dinleyen birisiyimdir genellikle Anadolu rock falan. Üçünü deneyimleyen birisi olduysa hangisi daha iyi yardımcı olabilir mi ya da üçünden birini kullanan? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürültü engelleme + şarkı ile dünya bağını kopardığı için FE. 2 de güzel ama bilmiyorum FE ANC özelliği beni daha çok kendine çekti nedense. 3'ü hiç kullanmadım şahsen öveni de görmediğim için almadım diyeyim.

Buds FE keyifle kullanıyorum normal kulaklıklar genelde kulağımdan düşüyordu ancak, FE'de bulunan çentik sayesinde kulağımdan da düşmüyor. Memnunum.

Gürültü engelleme + şarkı ile dünya bağını kopardığı için FE. 2 de güzel ama bilmiyorum FE ANC özelliği beni daha çok kendine çekti nedense. 3'ü hiç kullanmadım şahsen öveni de görmediğim için almadım diyeyim.

Dediğiniz gibi FE modelinin yorumlarina baktığımda herkes öneriyor fakat Buds 2 de kimisi övmüş kimisi gömmüş. F/P açısından Buds FE alabilirim çünkü Buds 2 fiyatını hak etmiyor gibime geliyor.

Dediğiniz gibi FE modelinin yorumlarina baktığımda herkes öneriyor fakat Buds 2 de kimisi övmüş kimisi gömmüş. F/P açısından Buds FE alabilirim çünkü Buds 2 fiyatını hak etmiyor gibime geliyor.

4K civarına çıkacaksanız 2 almanızı ben de önermem. Ben aldığım zaman 2, 2K civarı bir fiyattaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı