Buds FE alınır mı?

Senior_Bycoder

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Technopat ailesi size bir konuda danışmak istiyorum Samsung ekosistem kurmaya çalışıyorum telefon+tablet+saat var lakin kulaklığımı FreeBuds SE2 kullanıyorum Huawei'nin. Ama Samsung Buds FE almayı düşünüyorum. Normalde Akakçe'de fiyatlara baktığımda 2K 2.3K bantlarında lakin Migros'ta hem mağazalarda hem de sanalmarkette 1900 TL'den 1600 TL'ye geliyor money ile sizce alınır mı? Migros'tan neden böyle uygun veriyorlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Alınır güzel kulaklık , kendimde kullandım ama çok nemli ve yağmurlu havada kullanıcaksan çevre ve anc modunda bozulmalar olmuştu bende.

6 aydır aktif kullanıyorum. Gerek performansı gerek şarj süresi olsun çok iyi. 6 ayda her gün 30dk en az kullanmışımdır ve 3 kere şarj ettim 3. yü bu hafta ettim. Fiyatına göre kalitesi tartışılmaz.

Merhaba iyi akşamlar dün kulaklığı aldım lakin sıfır kutulu ürün açma kapağı arkaya doğru bir tık sallanıyor bu durum normal mi yoksa hatalı filan mıdır ürün?

ses kalitesi çok güzel şimdilik anc ve normal kullandım ama ortam sesini çözemedim daha bide aylar önce buds fe patlama diye bir haber okumuştum o yüzden biraz soğumuştum lakin bilmiyorum böyle durumların gerçekleşmesi 1 milyonda 1 falandır herhalde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı