VolantMito
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bilgisayara kablolu bağlamak istiyorum Bluetooth yok fakat o şekilde de bağlanmıyor.
Kablosuz kulaklık alıp onu kablolu bağlamanız sorun hocam.
Bilgisayara kablolu bağlamak istiyorum Bluetooth yok fakat o şekilde de bağlanmıyor.
Bilgisayara kablo takıp bağlanıyor diye okumuştum sanırım yanlış anlamışım, ayar yapmak için deneyecektim.Kablosuz kulaklık alıp onu kablolu bağlamanız sorun hocam.
Bilgisayara kablo takıp bağlanıyor diye okumuştum sanırım yanlış anlamışım, ayar yapmak için deneyecektim.
Hocam bilgisayarda bluetooth yok, teknosa gibi yerlerde samsunga bağlanıp ayar yapacağım az kaldı.Hocam kulaklığı beni dediğim gibi bağladıktan sonra belki ayar yapabilirsiniz.
Hocam bilgisayarda Bluetooth yok, Teknosa gibi yerlerde samsunga bağlanıp ayar yapacağım az kaldı.
İade edip R50i mi alsam diye düşünüyorum şuan, baslarda hic memnun değilim ve bas olmadan müziğin tadı cidden çıkmıyormuş.Bluetooth için aparat alın hocam 5 olan herhangi bir aparat olur USB'ye takıp kullanın.
Dediğinizi yapınca telefona bağlandı teşekkürler.Kulaklıkları kutusuna koyup ikisinin üzerine basılı tut 5 saniye filan belki daha uzundur. Kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayınca bilgisayar Bluetooth basıp bağlıyabilirsiniz.
İade edip R50i mi alsam diye düşünüyorum şu an, baslarda hiç memnun değilim ve bas olmadan müziğin tadı cidden çıkmıyormuş.
Dediğinizi yapınca telefona bağlandı teşekkürler.
Bu kulaklıkta çok güzel ama işte kararsızım, kulağa daha iyi oturuyo, ortam seslerini çok iyi engelliyor ve şuan ekolayzerla daha iyi oldu diyebilirim.Samsung telefon yoksa şahsi kullandığınız iade edin R50i alın yakın zamanda alacaksanız iade etmeyedebilirsiniz.
Bu kulaklıkta çok güzel ama işte kararsızım, kulağa daha iyi oturuyor, ortam seslerini çok iyi engelliyor ve şu an ekolayzerla daha iyi oldu diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.