Buds Live Alınır Mı?

Merhaba. Ocak ayında ben de Buds Live alacaktım. İlk başta herkes beğeniyordu. Ben de beğeniyordum. Sonra iyice araştırdım artık önermiyorum. Nedeni o kadar para verip ANC'nin düzgün çalışmaması. Kulaklık silikonsuz oldugu için ses yalıtımı pek iyi değilmiş, dinlediğiniz müzikleri etrafınızdaki insanlar duyabiliyormuş ayriyetten kulaklığın kulağınıza oturmama gibi sorunu da olabiliyormuş ve bu olduğunda (nadir oluyor oturmama durumu ama böyle bir gerçek var) kulaklık hijyen ürünü diye satıldığından iade olmuyor. Tasarımının hatalı olduğunu Samsung'un yeni modelinde tekrar eski tipe döndüğünü anlayabilirsin. Onun haricinde kulaklık iyi.
 
Merhaba. Ocak ayında ben de buds Live alacaktım. İlk başta herkes beğeniyordu. Ben de beğeniyordum. Sonra iyice araştırdım artık önermiyorum. Nedeni o kadar para verip Anc'nin düzgün çalışmaması. Kulaklık silikonsuz oldugu için ses yalıtımı pek iyi değilmiş, dinlediğiniz müzikleri etrafınızdaki insanlar duyabiliyormuş ayriyeten kulaklığın kulağınıza oturmama gibi sorunu da olabiliyormuş ve bu olduğunda (nadir oluyor oturmama durumu ama böyle bir gerçek var) kulaklık hijyen ürünü diye satıldığından iade olmuyor. Tasarımının hatalı olduğunu Samsung'un yeni modelinde tekrar eski tipe döndüğünü anlayabilirsin. Onun haricinde kulaklık iyi.

Herkes kulak içi kulaklık kullanmak zorunda degil, tasarim falan da hatalı değil 300 prorototip çalışılmış o kulaklık için bu tip kulaklıklarda tabii ki anc sorun olur çünkü silikon yok silikon tercih eden çoğunlukta o yüzden eskisine geri döndü.
 
Hangi kulaklığın kulağa oturmama gibi bir sorunu olabilir? Her ne kadar çalışılırsa çalışsınlar gene de kulağına oturmayan çok insan var. İçinden silikon olarakta sadece 2 tip çıkıyor ince ve kalın. Ortası yok. Hatta bundan dolayı ilk çıktığında yabancı ülkelerde Samsung'a başvurduğunda sana plastik bir şekilde gönderebiliyorlarmış. Madem tasarımında hata yok neden böyle bir şey yapmış Samsung? Hatta kendi bir ürün çıkartmış oturmadığını bildiği için. Add Buds Sleeves to your Galaxy Buds Live for a tight fit
 
Hangi kulaklığın kulağa oturmama gibi bir sorunu olabilir? Her ne kadar çalışılırsa çalışsınlar gene de kulağına oturmayan çok insan var. İçinden silikon olarak da sadece 2 tip çıkıyor ince ve kalın. Ortası yok. Hatta bundan dolayı ilk çıktığında yabancı ülkelerde Samsung'a başvurduğunda sana plastik bir şekilde gönderebiliyorlarmış. Madem tasarımında hata yok neden böyle bir şey yapmış Samsung? Hatta kendi bir ürün çıkartmış oturmadığını bildiği için. Add Buds Sleeves to your Galaxy Buds Live for a tight fit

Size burada uzun bir liste yaparım kulağa oturmayan kulaklıklar için insanların kulak yapısı düzgün değilse bu adamların sucu mu bizde niye sorun olmuyor ya da düşmüyor o kadar mühendis çalışmış tasarımında iki üç olay görüp genele yaymayın durumu. Yine de düşünüp kulağına takamayanlar için oturup aparat yapmış adamlar.
İstiyorsunuz ki tüm kulaklıklar kesik dış fırçası gibi olsun farklı bir tasarıma alerjisi var milletin.
 
Sorum şu bu kulaklık iyi midir?


Şunu unutma pahalı olan her şey en iyidir.
 
Size burada uzun bir liste yaparım kulağa oturmayan kulaklıklar için insanların kulak yapısı düzgün değilse bu adamların sucu mu bizde niye sorun olmuyor ya da düşmüyor o kadar mühendis çalışmış tasarımında iki üç olay görüp genele yaymayın durumu. yinede düşünüp kulağına takamayanlar ixin oturup aparat yapmış adamlar.
İki üç olay mı? Yani koskoca Samsung iki üç olay yüzünden mi denemelik eve gönderiyor? Ya da silikon bir ürün çıkartıyor? Neyse arkadaş zaten ürünü almış. Kendimi yormayacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı