Bütçe dostu internet firma önerisi

Hocam en ucuz o gibi siber saldırıya uğramış sanırsam 330TL'ye var. Fiber yazıyor bir de VDSL ne demek?

Hocam o da 3 ay sonra zamlanacak. İlk 3 ay sabit fiyat daha sonraki Aylar için 450 TL küsur olması lazım. Belki yine zam gelecek bilemeyiz. Fiber ve VDSL bir altyapı türüdür. Fiber altyapıda fiber optik kablo kullanılır. VDSL altyapıda ise bakır kablo kullanılıyor. Tahaahütlü Kablonet daha mantıklı.

Tm sağolun hocam. Kablonet sabit fiyat olduğundan dolayı onu öneriyorsunuz sanırsam.

Hocam o da 3 ay sonra zamlanacak. İlk 3 ay sabit fiyat daha sonraki Aylar için 450 TL küsur olması lazım. Belki yine zam gelecek bilemeyiz. Fiber ve VDSL bir altyapı türüdür. Fiber altyapıda fiber optik kablo kullanılır. VDSL altyapıda ise bakır kablo kullanılıyor. Tahaahütlü Kablonet daha mantıklı.
Hocam bide benim alt yapı gözükmüyor yani Türknetten alt yapı sorgulama yaptım. Alt yapı bulunmamaktadır diyor hangisini tercih etmeliyim fiber mi VDSL mi?

Tm sağ olun hocam. Kablonet sabit fiyat olduğundan dolayı onu öneriyorsunuz sanırsam.

Hocam bir de benim altyapı gözükmüyor yani Türknetten altyapı sorgulama yaptım. Altyapı bulunmamaktadır diyor hangisini tercih etmeliyim fiber mi VDSL mi?

Fiber daha iyi hocam. Fiber altyapınız varsa onu kullanın. Şu an hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı