Bütçe fark etmeksizin yapay zeka ve yazılım için PC önerisi

dervisgozel

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran kartı: RTX 4070 Super
Arkadaşlar oyun oynamayacağım ama her parça en güncelinden olacak şekilde bir kasa önerir misiniz?

SSD'im var, ve Wi-Fi 7 anakart tercihen iyi olur.

Hocam hiç oyun oynamayacak isen MacBook'lara yönelmeni tavsiye ederim yazılım ve edit konusunda en iyi bilgisayarlar onlar. Ancak sen sanırım toplama bilgisayar istiyorsun, toplama bilgisayarlar yazılım ve edit işinden çok oyun içindir bütçen varsa hiç bu topa girme elindeki SSD'yi de sat MacBook al derim.

"Her parça en güncelinden olacak şekilde bir kasa önerir misiniz?"

Benim önerim bu şekilde kardeşim seni ne ilgilendiriyor?

Beni ilgilendirdiği yok kardeşim ne önerdiğin de beni ilgilendirmiyor fakat oyun oynamayacağım diyen bir adama en lüks oyuncu bilgisayarını önermek ne kadar mantıklı: D

"Her parça en güncelinden olacak şekilde bir kasa önerir misiniz?"

Benim önerim bu şekilde kardeşim seni ne ilgilendiriyor?

5050 de güncel hocam ona bakarsanız. Ben full performans falan yazmadım sadece güncel olmasını istedim.

Tam bir bütçe belirtirseniz daha mantıklı olur. Diğer türlü 9950 + 5090 sistem dizilip atılır.
Hocam zaten APU sistem bile olsa olur yeter ki performansı düşük olmasın.

@Fizik Mareşalı

5090'ı sadece oyuncu kartı olarak mı düşünüyorsunuz? O halde büyük bir sorunumuz var zira yapay zeka söz konusuysa 5090 apayrı bir seviyedir. Arkadaşın istediği üzere ve bütçe sorunu olmadığına göre 5090 alacak tabii ki...

Ek olarak MacBook'un yapay zeka performansı o kadar da iyi değil elimdeki 9070 XT M4 Pro Max'in içinden geçer. Yazılım kısmı da keza öyle zira Arm tabanlı işlemcilerin fena halde optimizasyon ve destek sorunu var Adobe vs. haricinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı