wraxos woo
Centipat
- Makaleler
- 1
Aga F/P yapmak zorunda olduğum için mecburi 7500F alacağım.
Tamam 1080p için 9060XT+7500F harika kombo olur.
Aga F/P yapmak zorunda olduğum için mecburi 7500F alacağım.
9070Xt de fps artışı vardı bundada olur mu acaba?Tamam 1080p için 9060XT+7500F harika kombo olur.
9070XT de FPS artışı vardı bunda da olur mu acaba?
Hocam şuan cs2 de max ayarlarda kac fps alıyorsunuz?Ben daha yeni amd ryzen 5 7600x işlemcili rx 9060 xt 16gb ekran kartlı bir sistem aldım. CS2, R6, Dying Light, Dead By Daylight, BF1 ve Titanfall 2 testi yapma şansım oldu. CS2, R6 ve dying light sabit fps ve orta/yüksek görüntü ayarlarında gayet akıcı oynanıyor. BF1 online ve titanfall2 isimli oyunlarda ise mouse ile sert sağ sol dönüşlerde hafif gözüm tekleme algılıyor, dead by daylight ise oyun motoru kaynaklı asla akıcı olamayan bir oyun onu zaten geçiyorum. Zaten daha yeni konu açtım sorunuma çözüm arıyorum, ya kabulleneceğim ya da önerilere göre ayar vs. deneyeceğim. Malum oyun motoru kaynaklı da bu akıcılığı engelleyen sorunlar olabiliyor. Eğer öyle ise kabulleneceğim zaten. Ama genel anlamda üründen memnun olduğumu belirtmek isterim. Başta 2k monitör aldım sonra 24.5 inç FHD bir monitör aldım böylece hem gözüm yorulmuyor hem de daha akıcı bir oyun deneyimi yaşayabiliyorum. Tabii ki bu kişisel bir tercih. Sabit FPS de kişisel tercih. FPS dalgalanmasında gözüm kasma hissedebiliyor o yüzden yıllardır hep sabit oynarım. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa sorabilirsiniz...
Kartı iade edip 5060 Ti sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Oyunlarda micro stuttering oluyordu ve bunun sapphire rx 9060 xt ekran kartı kaynaklı olduğunu kanıtladım. Bir ay süren bir test süreciydi. Ki zaten forumları az incelerseniz stutter sorununun daha çok AMD kullanıcıları tarafından dile getirildiğini görebilirsiniz. Dikkatli olmak lazım.Hocam şuan cs2 de max ayarlarda kac fps alıyorsunuz?
O zaman özetle önermiyorsunuz değil mi? Recep Baltaş'ta videolarda takılmadan bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Nvidia devam o zaman.Kartı iade edip 5060 Ti sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Oyunlarda micro stuttering oluyordu ve bunun sapphire rx 9060 xt ekran kartı kaynaklı olduğunu kanıtladım. Bir ay süren bir test süreciydi. Ki zaten forumları az incelerseniz stutter sorununun daha çok AMD kullanıcıları tarafından dile getirildiğini görebilirsiniz. Dikkatli olmak lazım.
Evet önermiyorum.O zaman özetle önermiyorsunuz değil mi? Recep Baltaş'ta videolarda takılmadan bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Nvidia devam o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.