Bütçeye göre alınabilecek SSD önerileri

Ultra 3D alınabilir model. Yaklaşık 1 ay kullanmama rağmen hala yüzde 100'de. Tavsiye ederim.

Aynen öyle alınmayan SSD Plus ile ilgili bir makale de olacak.

Bence güncel. Çünkü ben orada SSD tavsiyesi vermiyorum. SSD alırken hangi parametrelere dikkat ederek almak gerektiğini anlattım.

Güncellikten değil de parametreler biraz daha güncellenebilir onu kast ettim. Fakat hala güncelliğini koruyor ekstra eklenebilir.

Güzel konu, teşekkürler.
Bazılarında olumsuz yanları yazıyor. Bunlar kendi tecrübeleriniz ve kullanıcı yorumları mı? Sorma nedenim, Youtube tanıtımlarında bariz olan sorunlar söylenip diğerleri gizleniyor.
Yani önerdiklerinizin sadece fiyatına bakarak gözümüz kapalı en ucuz olanını alabilir miyiz?

Rica ederim.

Buradaki SSD'lerin bazılarını kullandım evet kendi yorumlarım var. Fakat birçoğu araştırma kullanıcı yorumları ve kendi tecrübelerim ile yazdım bu makaleyi.

Seagate'e hiç değinilmemiş. Seagate'in de iyi modelleri var.

600-650 TL gibi bir fiyata düşerse alınabilir. Kontrolcüsü çok iyi. 870 EVO'dan bile daha iyi.

Fiyatına ve başlığa mı baksanız?

"Bütçeye göre alınabilecek en iyi SSD" yazıyor.

Biz 500GB'a 850TL gibi paralar verirsek yandık evet SSD'ler güzel ama bütçe konusu...

Güzel konu hocam teşekkür ederiz.

SSD konusu bilmeyen insanlar için kumardan başka bir şey değil.
Para varsa düşünülmeden Samsung almak en iyisi. Para yoksa bence direkt Brust alıp geçilmeli. Çünkü diğer modeller Patriot olandan artı olarak hız veya kontrolcü olarak iyi olsa bile sorunları olabiliyor. Sandisk 3D veya Blue tarzı ürünlere çıkarsak da az daha verilip Samsung almak var. Ya Patriot ya Samsung hocam bundan sonra

Yani kısmen öyle

Samsung'un 980 harici hiç kötü SSD'si yok diyebilirim(çok eskiler harici).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…