Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten.
Abi, sen gidince JD'ye biraz sevgi duymaya başladım. Kusura bakma klavye önerisinde de biraz kaba davrandım sana.
Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten.
JD'nin en iyisi olduğunu anlatmak güç olacak, ama başaracağız.Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten.
Hocam eşeğini sağlam kazığa bağla demişler. Sağlam bir kaynak lazım en iyisi olduğunu ispatlamak için.JD'nin en iyisi olduğunu anlatmak güç olacak, ama başaracağız.
Hocam tamda sadece Windows kurmak için SSD önerisi istiyecektim 100 ve 200 aralığında hangi SSD'yi önerirsiniz.
Hocam o eşek cidden kaliteli bir eşek, parçaları iyi bir eşek.Biraz forumdan uzak kaldım, eşekciler hala bitmemiş. Dünyanın en iyi markalarından birine anca isimle bir şeyler bulurlar zaten.